Foto: Costa Coffee

Costa Coffee otevírá na Václavském náměstí kavárnu v novém designu

3. 5. 2021 11:05

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Fajn rádio si novým partnerstvím s Enterprise Esports otvírá dveře do gamingu

Fajn rádio z mediální skupiny Media Bohemia se v marketingu dlouhodobě zaměřuje na spolupráci s influencery a tiktokery z různých oblastí. Nyní prostřednictvím Enterprise Esports vstupuje do oblasti esportu a bude oslovovat milovníky gamingu.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Řetězec kaváren Costa Coffee otevřel kavárnu v novém designu v lukrativní horní části Václavského náměstí v pasáži Fénix. Investovala do ní 5 mil. korun.

„Prostor na Václavském náměstí jsme hledali již dlouho. Přemýšleli jsme o další kavárně na tomto místě už před pandemií, teď jsme jen využili příležitost,“ říká Aleš Fránek, ředitel Costa Coffee ČR.

PSALI JSME
Notino otevře v Brně nejmodernější prodejnu. High street příležitosti jsou i v Praze

Kavárna je zatím otevřená pouze pro výdej s sebou. Jakmile to bude možné, bude otevřená plnohodnotně, stejně jako ostatní kavárny řetězce. Jako první v Česku je celá v designu Spektrum. Ten zahrnuje moderní elementy, které se zatím v jiné kavárně neukázaly. Jde o spojení prvků ze dřeva, podsvícení či detailů s kávovou tématikou. Investice dosáhla pěti milionů korun.

K TÉMATU
Fruitisimo se chystá expandovat do Německa. Nové ovocné bary přibydou i v Česku

S novou kavárnou jdou ruku v ruce i nové služby, jako je možnost rozvozu nebo předobjednání své kávy. V „době koronaviru“ prošla redesignem i kavárna na pražské Flóře. Další zcela nová kavárna se otevře během května v Quadriu na Národní třídě v Praze.

Foto: Costa Coffee

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení