Partyšová s Lehkým budou nově uvádět Snídani s Novou

13. 7. 2020 17:07

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

TV Nova je průkopníkem nových trendů

TV Nova mění přístup k audiovizuální produkci. Zelené natáčení se stává standardem přinášejícím ekologické inovace.

Reklama
SDG

Snídani s Novou bude od pondělí 20. července uvádět nová moderátorská dvojice: Gabriela Partyšová a Aleš Lehký. V uvádění tohoto ranního pořadu se budou střídat s dvěma dalšími páry – Kristinou Kloubkovou a Pavlem Svobodou nebo Nikolou Čechovou (zvanou Shopaholic Nicol) a Milanem Peroutkou.

Z této zprávy máme všichni radost. Jsem přesvědčena, že nová moderátorská dvojice ranní pořad oživí,“ uvádí ředitelka komunikace Lucie Melecká. „Gabriela i Aleš mají s moderováním Snídaně již několikaleté zkušenosti a jsou to velcí profesionálové. Tentokrát si však budou moci vyzkoušet, jak jim to ladí společně. Věřím, že si je diváci oblíbí,“ doplňuje.

ČTĚTE TAKÉ
Seriál Ulice obnovuje natáčení. Herci podstoupili test na koronavirus

„Aleše znám od svých dvaceti let, jsme skoro stejně staří. Máme za sebou pestrý profesní život a věřím, že si budeme vzájemně dobrou inspirací,“ říká s úsměvem Gabriela Partyšová. „Na naši společnou práci se moc těším. Je to profese, která mě neskutečně baví a naplňuje,“ dodává.

„Splnil se mi sen. Tedy hned dva sny. Jednak jsem moc rád, že se můžu po roce do Snídaně vrátit, a pak ještě navíc po boku Gabriely. Vždycky s ní byla ohromná legrace. Máme rádi stejný typ humoru, tak věřím, že nám to spolu půjde…“, tváří se spokojeně Aleš Lehký.

Ani jeden z nich nebude ve Snídani nováčkem. Partyšová tento pořad uváděla s Pavlem Svobodou, Lehkého si zase diváci pamatují po boku Ivety Kořínkové.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Známe Agenturu roku! Aplaus patří McCann Prague!

Známe Agenturu roku! Aplaus patří McCann Prague!

Vítězné konfety se po roce opět snášejí na hlavy zástupců McCann Prague. Ti podruhé za sebou ovládli hlavní kategorii soutěže Agentura roku a celkem si ze slavnostního večera odnášejí šest trofejí. Nezávislou agenturou je Boomerang Communication, Nejlepším marketérem Kateřina Harris z řetězce Albert.

Bonami mění v nové kampani kartonový svět za osobité bydlení

Bonami mění v nové kampani kartonový svět za osobité bydlení

Novou kampaň s historicky největší videoprodukcí spouští Bonami. Jejím hlavním motivem je kontrast mezi nudným „kartonovým“ světem a „osobitým bydlením“, které může být s Bonami dostupné a jednoduché. Kampaň vznikla ve spolupráci s YYY agency a reklamní a filmovou produkcí Nice!.