Zuzana Holá je novou ředitelkou komunikace a udržitelnosti Vodafonu

3. 8. 2020 11:08

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Agentura roku: porota za vášnivé diskuse vybírala odpovědnou agenturu

Již třetí zasedání poroty v rámci Agentury roku, kterou pořádá týdeník Marketing & Media, mělo za úkol vybrat odpovědnou agenturu. Odborným garantem této kategorie je Asociace společenské odpovědnosti.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Zuzana Holá povede tým externí i interní komunikace ve Vodafonu a bude odpovědná za udržitelné podnikání firmy. Přichází ze společnosti Lidl, kde působila 4,5 roku jako tisková mluvčí a vedoucí oddělení firemní komunikace.

„Vodafone je velmi otevřená a komunikativní společnost, která je nejen v oboru telekomunikací lídrem v odpovědném podnikání, prosazování rovného přístupu, diverzity a ohleduplnosti k životnímu prostředí. Chová se tak nejen vůči svým zákazníkům, ale v první řadě vůči všem svým zaměstnancům. Společně s Vodafonem věřím, že technologie nám pomáhají zlepšit naši budoucnost a že otevřený a lidský přístup je něco, co Vodafone charakterizuje a zároveň odlišuje,“ říká Holá.

PSALI JSME
Iain Wetherall je novým finančním ředitelem Kiwi.com

Vedoucím externí komunikace a tiskovým mluvčím Vodafonu je nadále Ondřej Luštinec a jeho zástupkyní Kateřina Šantorová.

Holá začínala kariéru jako asistenka CEO a později projektová manažerka v mediální skupině Mafra, posléze byla více než 15 let nezávislou překladatelkou německého jazyka. V Lidlu, kde působila jako tisková mluvčí, byla zodpovědná i za krizovou komunikaci, produktové PR a kanály sociálních médií.

Vystudovala germanistiku na Karlově univerzitě a poté historii a německou novodobou literaturu na Univerzitě v Hagenu.

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení