Novým šéfem představenstva Raiffeisen stavební spořitelny je Pavel Čejka

17. 7. 2020 10:07

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Raiffeisen stavební spořitelna (RSTS) mění personální složení svého nejvyššího vedení. Novým předsedou představenstva se od 1. července stal Pavel Čejka. Místopředsedy jsou Jan Jeníček (dosavadní předseda představenstva RSTS) a Jiří Klumpar.

Pavel Čejka je bankéř a manažer ze skupiny Komerční banky a Société Générale. Zde zastával funkce provozního ředitele a člena vedení pro mezinárodní aktivity Société Générale, člena představenstva nebo finančního ředitele Komerční banky. Byl také členem dozorčí rady Modré pyramidy. Mimo jiné dříve pracoval v ČSOB a v poradenské společnosti Arthur Andersen.

ČTĚTE TAKÉ
Petr Lašovka je novým strategickým ředitelem Geometry Prague

Dosavadní předseda představenstva Jan Jeníček v představenstvu zůstává. Nově bude z pozice místopředsedy představenstva rozvíjet a vést obchodní a marketingové aktivity RSTS.

Třetím členem představenstva se stal Jiří Klumpar, který v posledních pěti letech pracoval v risk managementu Raiffeisenbank. Předtím působil například v poradenské společnosti PWC, šest let zastával funkci místopředsedy představenstva GE Money Bank, řídil Českou exportní banku a pracoval také pro Českou národní banku.

Ke všem uvedeným změnám se nyní formálně vyjádří Česká národní banka.

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.