Xaverův veselý kvíz. Regionální stanice ČRo spustily nový pořad

8. 4. 2020 12:04

— Mohlo by vás zajímat —

Fajn rádio si novým partnerstvím s Enterprise Esports otvírá dveře do gamingu

Fajn rádio z mediální skupiny Media Bohemia se v marketingu dlouhodobě zaměřuje na spolupráci s influencery a tiktokery z různých oblastí. Nyní prostřednictvím Enterprise Esports vstupuje do oblasti esportu a bude oslovovat milovníky gamingu.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Programovou řadu regionálních stanic Českého rozhlasu „Společně to zvládneme“ rozšířil nový, živě vysílaný kontaktně-zábavný pořad Xaverův veselý kvíz. Posluchači se mohou každý pátek mezi 13.00 a 14.00 zapojit do vysílání a soutěžit o ceny. Pořadem provází Luboš Xaver Veselý.

Posluchače čejahí otázky z české historie, gastronomie, vlastivědy, kultury, přírodovědy nebo sportu. Vybrané soutěžní vstupy okoření i ukázky z českých filmů a archivu Českého rozhlasu. Posluchačům stačí vytočit telefonní číslo 731 800 900, čímž se zapojí do živého vysílání.

Český rozhlas přizpůsobuje program. Do vysílání zařadil speciály „z karantény“

„Kdo si hraje, nezlobí a hlavně v našem případě alespoň na chvíli přijde na jiné myšlenky a vytěsní z hlavy současné skličující informace o koronaviru. Vždy je potřeba si uvědomit, že posluchači regionálních stanic Českého rozhlasu obecně patří do nejrizikovější skupiny stran koronaviru, proto se je snažíme zabavit, aby neměli černé myšlenky,“ uvedl ředitel Regionálního vysílání Českého rozhlasu Jan Menger.

Pro všechny, kteří chtějí prověřit svoje znalosti o České republice, jsou připraveny ceny v podobě hrnečků, triček, knížek a deštníků. Hlavní cenou je pak v každém dílu digitální rádio.

https://www.facebook.com/xaverahost/photos/a.447202646097039/683986522418649/?type=3&theater

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Další zajímavé čtení