O2 TV Sport bude vysílat play off Esport hokejové ligy. Hraje se o 150 tisíc korun

16. 4. 2020 17:04

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Esport hokejovou ligu, aktuálně kvůli pandemii koronaviru jedinou hokejovou ligu na české scéně, čekají o víkendu vůbec první vyřazovací boje v historii. Do play off postoupilo nejlepších osm týmů základní části. Stanice O2 TV Sport odvysílá všechny zápasy včetně semifinále a finále.

Přímé přenosy doprovodí hlasem komentátoři O2 TV Sport Jan Velart a Richard Tesař.

„Již delší dobu registrujeme rostoucí zájem o esporty. Nyní tomu nahrává i současná doba, kdy jsou všechny sportovní soutěže zastavené. Věřím, že play off Esport hokejové ligy nabídne atraktivní podívanou, která bude pro hokejového diváka zajímavou novinkou,“ uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Startuje největší liga esportů v Česku. Organizaci Sazka eLEAGUE zajišťuje Grunex

Na první čtvrtfinálové přenosy se mohou fanoušci těšit již v sobotu od 13 hodin, kdy odstartuje vítěz základní části BK Mladá Boleslav proti HC Škoda Plzeň. Ve druhé sérii poměří síly HC Dynamo Pardubice a HC Energie Karlovy Vary. Série Bílí Tygři Liberec vs HC Kometa Brno a Rytíři Kladno vs HC Oceláři Třinec se budou hrát v sobotu 25. dubna 2020.

Play off Esport hokejové ligy se hraje na tři vítězná utkání formou „Davis Cupu“. Tým, který získá jako první tři výhry, vyhrává sérii. V případě, že bude stav po prvních třech zápasech 3:0 nebo 3:1, se zbylé dva zápasy nedohrávají. Kromě třetího utkání série, které hrají všichni čtyři hráči najednou, se hrají všechny zápasy hráč vs hráč.

Esport hokejová liga

Tento projekt znamená první videoherní NHL 20 ligu v České republice, která se hraje na konzolích PlayStation 4. Přes online kvalifikace se vybrali nejlepší hráči, kteří v základní části reprezentovali 14 týmů Tipsport extraligy. V play off se utká osm nejlepších celků, které se společně poperou o finanční odměnu ve výši 150 000 Kč.

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.