„Hledáme cesty, aby bylo méně nejistoty.“ Deník E15 vysílá nový diskusní pořad

17. 4. 2020 17:04

— Mohlo by vás zajímat —

Máme první fotky z Agentury roku. Podívejte se, jak jsme oslavili vítěze!

Letošní slavnostní předávání cen Agentury roku proběhlo v úterý 16. dubna v prostoru Václaváku 22. Bylo s námi u toho přes sto hostů a zábava byla ohromná. Přinášíme vám první část fotogalerie.

Reklama
SDG

Deník E15 přichází s webovým speciálem KoronaHelpdesk, jehož podtitulem a ústřední hodnotou je Jak ekonomicky přežít krizi. Webový speciál má být zpravodajským i servisním místem pro lidi a firmy, má jim poradit, kde si zažádat o pomoc, a slibuje přinést inspirativní příběhy firem, které „to daly“.

Vlajkovou lodí speciálu je diskusní videopořad s názvem Dáme to. Moderátorem a průvodcem pořadu, který se bude zabývat ekonomickými aspekty současné koronavirové krize, jejími dopady na lidi a podniky a také řešeními navrhovanými vládou či odborníky, je ekonom Dominik Stroukal. „Dáme to? To je otázka, kterou si v souvislosti se současnou situací položil snad každý. Společně s našimi hosty hledáme cesty k tomu, aby bylo méně nejistoty a odpověď na tuto otázku byla nakonec kladná – dáme to,“ komentuje název a obsah nového videopořadu Dominik Stroukal.

CZC spouští nové pořady. GEEK News moderuje Alžběta Trojanová

Tématem prvního dílu pořadu Dáme to bylo bydlení, konkrétně výše nájmů, otázka cen nemovitostí nebo odkladu nájmů a splátek u lidí i firem. Diskutovali Milan Krček, místopředseda Občanského sdružení majitelů domů v ČR, a David Mazáček, ekonom a expert na nemovitosti z Fakulty financí a účetnictví VŠE. Příští týden bude tématem pořadu Dáme to vzdělávání.

Další zajímavé čtení