Foto: TV Nova

Návrat legend i novinky chystá Nova na podzim. Bude pět hraných seriálů i nový Masterchef

11. 8. 2022 17:08

— Mohlo by vás zajímat —

Ležák Gambrinus 12 se představuje s kampaní „Zralci na chmelu“

Ze stínu desítky vystupuje ležák Gambrinusu s kampaní od agentury McCann Prague a spoty od Boogie Films.

Jak Kofola sedm let ladila novou identitu? Čtěte v MAM 12/2024.

Nova odvysílá závěrečnou řadu populární Policie Modrava, druhou řadu loňského hitu Pan profesor s Vojtěchem Dykem, další sérii reality show MasterChef či Souboje na talíři.

Na obrazovky budou také uvedeny dvě seriálové novinky z tvůrčí dílny oceňovaných režisérů Bisera A. Arichteva, Tomáše Pavlíčka a Marka Najbrta – O mě se neboj s Veronikou Arichtevou nebo komediální krimi Případy mimořádné Marty. Ve vývoji a výrobě na další měsíce jsou desítky nových projektů.

„Naše letošní podzimní nabídka je bez přehánění nebývale pestrá a bohatá. V podstatě až do konce roku budeme denně uvádět premiéry nových dílů oblíbených seriálů, reality show nebo zábavních formátů,“ uvedla ředitelka programu TV Nova Silvia Majeská a dodala: „Vedle pokračování programových stálic, jež opanovávaly sledovanost v uplynulých sezonách, nabídneme letos i dva úplně nové hrané seriály se zaměřením na celou rodinu.“

Ve fázi vývoje a výroby pro rok 2023 a další sezony jsou aktuálně desítky původních projektů hrané tvorby, včetně vůbec prvního dobového seriálu TV Nova s pracovním názvem Zlatá labuť, návratu Kriminálky Anděl nebo rodinného seriálu Jedna rodina z pera Lucie Konečné, jež stála mimo jiné za Ordinací v růžové zahradě 2. V současné době se například také natáčí druhá řada oblíbeného krimi seriálu Odznak Vysočina.

Policie Modrava, která od svého uvedení opanovala hlavní vysílací čas tuzemských televizí a také její letní reprízy kralují nedělením večerům, se definitivně loučí. Čtvrtá, osmidílná řada bude tou závěrečnou. „Seriál se uzavře čtyřicátým dílem, který je podle mě poměrně dojemný, víc ale prozrazovat nebudu. Nicméně čtyřicet dílů je dost a nechci, aby se seriál vyčerpal a úroveň šla níž,“ řekl režisér seriálu Jaroslav Soukup.

Detektivní Specialisté se vrátí s osmou řadou a deset premiérových dílů čeká i v nové řadě rodinného seriálu Pan profesor. Zmiňovaný nový seriál O mě se neboj bude v osmi dílech sledovat životní a vztahové kotrmelce rozvádějící se matky dvou dětí. Děj osmidílného komediálního krimi seriálu Případy mimořádné Marty pak srhnula představitelka titulní role Tatiana Dyková: „Myslím si, že je to báječně namíchaná komedie a kriminálka, ve které se aktéři musí vypořádat s neustále prudící dvakrát rozvedenou matkou tří dětí, která je geniálním, ale zároveň nezkrotitelným živlem posouvajícím jednotlivá vyšetřování neskutečně rychle kupředu.“

Vedle premiérových řad MasterChef Česko a show Souboj na talíři se na obrazovky dostanou i nové díly vědomostní soutěže Na lovu, kterou TV Nova poprvé uvedla loni na podzim. Na sobotní večery jsou připraveny neméně divácky vyhledávané Hvězdné speciály. V nich se objeví například Vojta Kotek, Táňa Dyková, Janek Ledecký, nebo moderátor kultovních soutěží Riskuj! a Videostop Jan Rosák.

Foto: TV Nova

Jak Kofola sedm let ladila novou identitu? Čtěte v MAM 12/2024.

Tisková zpráva

Další zajímavé čtení