Ondřej Machala je novým CEO Ovečkárny

25. 7. 2022 14:07

— Mohlo by vás zajímat —

Když něco, tak Allegro, říká tržiště v mezinárodní kampani od DDB Warszawa

Nový mezinárodní komunikační koncept spouští online tržiště Allegro, reaguje na rostoucí poptávku po větší personalizaci.

Reklama
SDG

Zlínský e-shop Ovečkárna patřící pod společnost Czech Wool company povede Ondřej Machala, který přišel ze společnosti DoDo. V minulosti působil jako obchodní ředitel společnosti Panasonic CEE Group pro Česko a Slovensko nebo také na obchodních pozicích ve společnosti HP Tronic Zlín.

Ondřej Machala se bude v Ovečkárně starat zejména o všechny provozní záležitosti, soustředit se na rozšíření privátní produktové řady Vlnka a expanzi na další zahraniční trhy.

Business a product development a marketing firmy bude nadále na zakladateli, kterým je Martin Bernátek.

„Chtěli jsme se posunout zase o krok dál a najít člověka, který nám pomůže s dalším rozvojem firmy. Čeká nás toho opravdu hodně, a proto jsme se rozhodli rozšířit vedení. Věřím, že se nám díky novému řediteli podaří více využít potenciál německého trhu, který pro nás bude do budoucna zásadním,“ říká zakladatel Ovečkárny Martin Bernátek.

Tisková zpráva

Další zajímavé čtení

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.