Foto: HBO Max

Další streamovací nášup. V Česku odstartuje HBO Max

1. 2. 2022 14:02

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Streamovací platforma společnosti WarnerMedia, HBO Max bude mít v Česku premiéru 8. března 2022. Spuštění proběhne v patnácti evropských zemích.

Mezi uvedenými patnácti zeměmi jsou i Slovensko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Chorvatsko, Maďarsko, Moldavsko, Černá Hora, Nizozemsko, Severní Makedonie, Polsko, Portugalsko, Rumunsko, Srbsko a Slovinsko. Od října 2021 už službu mají k dispozici diváci severských zemích a Španělska. HBO Max je v současné době dostupné ve 46 státech v Americe a Evropě.

V rámci spuštění HBO Max bude v rámci zaváděcí akce do 31. března předplatitelům stávajících streamovacích služeb pod značkou HBO Go a novým zákazníkům nabídnuta 33procentní sleva (cca 132 Kč) po celou dobu trvání jejich předplatného. Následně bude služba stát 199 korun měsíčně.

„HBO Max představuje nový streamovací zážitek, který nabízí tu nejlepší zábavu, filmy, seriály z vlastní produkce a dětské pořady od Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals a mnoho dalšího za neuvěřitelně atraktivní cenu. S radostí potvrzujeme, že 8. března se HBO Max objeví v dalších 15 evropských zemích a že budeme dostupnost platformy rozšiřovat i do ostatních zemí Evropy i mimo ni,“ řekla generální ředitelka HBO Max EMEA Christina Sulebakk.

Na HBO Max budou poprvé na jediném místě ke zhlédnutí nové i kultovní seriály a filmy společností Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network a Max Originals, včetně filmů společnosti Warner Bros., které budou zveřejněny už 45 dní po uvedení do kin. Diváci se mohou těšit například na Matrix Resurrections, Duna, Space Jam: Nový začátek nebo Tom a Jerry.

K dispozici budou také nové seriály z původní tvorby Max Originals Stanice 11 (Station Eleven), Holky z vejšky (Sex Lives of College Girls) a Peacemaker. Z evropské produkce Max Originals se na platformě objeví Dafne a spol. (Todo Lo Otro), Kamikaze, Ruxx. Nouze nebude ani o zábavní reality show, jako je Amy v očekávání (Expecting Amy), Amerika hledá striptéra (Finding Magic Mike), Ostrov frajerů (FBoy Island) a Selena vaří s šéfkuchaři (Selena + Chef) nebo unscripted show Spolu & Hladoví. Mezi pořady pro děti nebudou chybět seriály Mladí Titáni do toho!, Gumballův úžasný svět, kultovní animované pohádky Looney Tunes a říkanky Cocomelon. (Dostupnost obsahu se může na jednotlivých územích lišit. Při zahájení nemusí být dostupné všechny tituly.)

Foto: HBO Max

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.