Foto: TV Nova

Podzimní Nova láká na seriál s Dykem. Na Voyo odstartuje Love Island

5. 8. 2021 09:08

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

TV Nova představila podzimní programové schéma, které je nabité tradičními tituly i řadou novinek. Vlajkovou lodí podzimu na Nově je Pan Profesor, romantický seriál z prostředí střední školy s nekonvenčním profesorem ztvárněným Vojtěchem Dykem.

Na obrazovky se vrací pokračování úspěšné reality show MasterChef Česko a zároveň startuje nová kulinářská road show Souboj na talíři. O zábavu pro celou rodinu se postarají populární show SuperStar i nová vědomostní soutěž Na lovu. Nebudou chybět premiérové díly nejoblíbenějších seriálů Ulice a Specialisté a druhá řada sociálního experimentu Svatba první pohled.

PSALI JSME
Ordinace v růžové zahradě 2 nakonec neskončí. Vrátí se exkluzivně na Voyo

Exkluzivní obsah najdou diváci i na Voyo, kde pokračuje novými příběhy Ordinace v růžové zahradě 2 a kam již brzy vtrhne globální reality show Love Island. Voyo chystá také české i zahraniční megafilmy, oceňované komediální i kriminální seriály, ale také nové formáty připravované exkluzivně pro Voyo.

„Skupina Nova v prvním pololetí opět potvrdila pozici lídra televizního trhu. V cílové skupině 15–54 jsme v prime-time dosáhli 36procentního podílu sledovanosti a každý den oslovíme téměř 4,7 milionu diváků starších čtyř let. V podzimní sezóně budeme pokračovat s dlouhodobě úspěšnými seriály i pořady, prvotřídním zpravodajským servisem, novými televizní formáty a přineseme i české filmy. Nadále posilujeme obsah na Voyo, které v tomto roce výrazně vyrostlo a nabízí již 2000 filmových titulů, originální seriály, zahraniční verze oblíbených reality show, sport, pořady pro děti i tvorbu z produkce TV Nova v týdenním předstihu před televizním vysíláním,“ říká Silvia Majeská, programová ředitelka skupiny Nova.

Podzim na TV Nova

Televizní pořadStart vysílání
Ulicepondělí 16. 8. 2021
Na lovupondělí 16. 8. 2021
Specialistépondělí 30. 8. 2021
MasterChef Česko úterý 31. 8. 2021
Souboj na talířiúterý 31. 8. 2021
SuperStar neděle 5. 9. 2021
Pan profesorčtvrtek 9. 9. 2021
Svatba na první pohledsobota 11. 9. 2021
Love Islandneděle 19. 9. 2021

Foto: TV Nova

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.