Foto: T-Mobile

Externí komunikaci operátora T-Mobile vede Zuzana Svobodová

8. 4. 2021 20:04

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Ležák Gambrinus 12 se představuje s kampaní „Zralci na chmelu“

Ze stínu desítky vystupuje ležák Gambrinusu s kampaní od agentury McCann Prague a spoty od Boogie Films.

Jak Kofola sedm let ladila novou identitu? Čtěte v MAM 12/2024.

Počátkem dubna 2021 nastoupila na pozici manažerky externí komunikace Zuzana Svobodová, která bude zároveň zastávat funkci tiskové mluvčí. Ve své roli bude přímo podřízena Petru Jonákovi, řediteli pro korporátní záležitosti a udržitelnost T-Mobile Czech Republic.

Svobodová do T-Mobile přichází z českého a slovenského zastoupení McDonald’s, kde posledních šest let řídila oddělení korporátní komunikace. Společenskou odpovědnost, CSR agendu a externí komunikaci pro Českou republiku a Slovensko měla na starosti také v The Coca-Cola Company, kde zastávala funkci manažerky pro vnější záležitosti a komunikaci. Svobodová má ve svém portfoliu i zkušenosti z brand managementu, pracovala jako brand manažerka sycených nápojů Coca-Cola light, Fanta a Sprite, a z agenturního prostředí, její kariéra započala v Ogilvy PR na klientech Absolut vodka nebo Plzeňský Prazdroj.

V T-Mobile se bude, kromě externí a krizové komunikace, podílet i na komunikaci udržitelnosti a CSR, brandingu zaměstnavatele a komerční komunikaci. Do T-Mobile si z rychloobrátkového segmentu přináší zaměření na zákazníka, budování brand love přes příběhy a zápal pro udržitelnost.

Zuzana Svobodová vystudovala marketing a PR na Anglo-American College a následně získala MBA titul na University of New York in Prague. Ve volném čase je vášnivou snowboardistkou a wakeboardistkou, miluje tanec a výtvarné umění, je vdaná a má dvě děti.

Foto: T-Mobile

Jak Kofola sedm let ladila novou identitu? Čtěte v MAM 12/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení