Foto: TV Nova

Nova uvede vědomostní show Na lovu podle The Chase

15. 3. 2021 19:03

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Puma s Fotbalovou asociací České republiky představily nové dresy

Puma ve spolupráci s Fotbalovou asociací České republiky slavnostně představila dresy národního týmu pro nadcházející 2 období, ve kterých si mimo jiné reprezentanti zahrají letošní Euro.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Nový pořad vychází z licence britské soutěže The Chase, která je velice populární v řadě zemí. Televize nyní zve první zájemce o účinkování na casting.

Pořad je určen pro všechny, kdo rádi soutěží a chtějí se utkat o pohádkou výhru. Originál The Chase vysílá britská ITV, ale velice populární se stal i v USA, Číně nebo v Austrálii. V české verzi se bude jmenovat Na lovu. 

„Máme velkou radost, že se soutěž The Chase, která zaznamenala fenomenální úspěch po celém světě, objeví v České republice právě na obrazovkách TV Nova. Přináší kombinaci zábavy, vědomostí a velkého napětí,“ říká Silvia Majeská, ředitelka programu TV Nova. Termín, kdy se pořad objeví na televizních obrazovkách však zatím stanice nesdělila.

Foto: TV Nova

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.