Foto: Seznam.cz

Vít Fiala se vrací do Seznam.cz. Bude zástupcem obchodního ředitele

4. 1. 2021 10:01

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Ležák Gambrinus 12 se představuje s kampaní „Zralci na chmelu“

Ze stínu desítky vystupuje ležák Gambrinusu s kampaní od agentury McCann Prague a spoty od Boogie Films.

Jak Kofola sedm let ladila novou identitu? Čtěte v MAM 12/2024.

Zkušený obchodník Vít Fiala bude od ledna 2021 opět zastávat pozici zástupce obchodního ředitele české internetové jedničky Seznam.cz. V týmu Tomáše Búřila se bude věnovat obchodnímu rozvoji největších inzerentů, cross-mediálního portfolia a speciálních projektů.

„Během loňského turbulentního roku jsme se ujistili, jak důležitá je spolehlivost a loajalita. Věříme, že vztahy s klienty jsou pro nás v této době důležitější než kdy jindy, a právě Vítek Fiala se jejich udržení a rozvoji bude opět věnovat,“ vysvětluje roli svého nového zástupce Tomáš Búřil, obchodní ředitel Seznam.cz.

„Seznam.cz je pro mě dlouhodobě garantem nezávislé žurnalistiky i inovátorem v oblasti IT. Velmi si cením služeb, které zdarma poskytuje českým uživatelům, a jsem rád, že mohu svoje jméno opět spojit s touto značkou,“ říká Vít Fiala, zástupce obchodního ředitele Seznam.cz, a dodává, že jedním z jeho cílů je, aby inzerenti vnímali Seznam nejen jako partnera první volby pro online kampaně, ale i jako tvůrce kvalitního obsahu pro různé platformy. Dále se bude věnovat prohloubení spolupráce s mediálními a kreativními agenturami i s přímými klienty.

Fiala (43) se do Seznamu vrací po ročním působení ve vydavatelství Burda Praha, kde zastával pozici obchodního ředitele. Zkušenosti získával i ve vydavatelstvích Bauer Media nebo Mafra. Mimo práci se rád věnuje rodině, přátelům, domácím mazlíčkům, cestování, sportu a malé rodinné kavárně.

Foto: Seznam.cz

Jak Kofola sedm let ladila novou identitu? Čtěte v MAM 12/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení