Foto: A 11

Obchodním ředitelem vydavatelství A 11 se stal David Korn. Přichází z Mladé fronty

16. 9. 2020 16:09

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Ležák Gambrinus 12 se představuje s kampaní „Zralci na chmelu“

Ze stínu desítky vystupuje ležák Gambrinusu s kampaní od agentury McCann Prague a spoty od Boogie Films.

Jak Kofola sedm let ladila novou identitu? Čtěte v MAM 12/2024.

A 11, vydavatelství lokálního a odborného tisku, mění organizační strukturu a posiluje obchodní tým. Novým obchodním ředitelem se stává David Korn, na pozici ředitele inzerce pak nastupuje Jan Šátava.

„Ve vydavatelství A 11 vidím obrovskou příležitost, jak zúročit letité zkušenosti z předchozí praxe. Dostal jsem prostor pro vytvoření nových projektů, které na trhu doposud chybí. Velký potenciál zároveň spatřuji v kombinaci prémiového segmentu a lokálního tisku. S Alešem Zavoralem jsme se shodli na potřebě vyjít vstříc B2B klientům a jejich stále se zvyšující potřebě efektivní a kvalitní komunikace,“ doplnil David Korn s tím, že jeho úkolem bude i vybudování silného obchodního týmu.

ČTĚTE TAKÉ
Vydavatelství A 11 přebírá Podbrdské noviny. Lidé je budou mít zdarma

David Korn působí v médiích přes 15 let, poslední tři roky jako obchodní ředitel vydavatelství Mladá fronta, předtím v témže vydavatelství pracoval přes čtyři roky na pozici obchodního ředitele Divize Euro E15. Jan Šátava pracoval poslední dva roky ve společnosti Kyocera na pozici Regional Key Account Manager, předtím strávil pět let ve vydavatelství Czech News Center na pozici Team Leader pro noviny Blesk a Aha!.

Obchodní oddělení vydavatelství A 11 v těchto dnech doplňují také Pavel Lejhanec z Mladé fronty a David Janoušek a Antonín Přibyl z Czech News Center.

Foto: A 11

Jak Kofola sedm let ladila novou identitu? Čtěte v MAM 12/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení