„Tak jo!“ Zaplo.cz mění komunikační koncept, upustilo od Ládi Hrušky

24. 8. 2020 11:08

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

DPD s agenturou Realness uspěly na evropských SABRE Awards

Ze 13 nominovaných českých projektů v evropské PR soutěž SABRE Awards získala cenu kampaň cílená na kurýry DPD.

Reklama
SDG

Nebankovní poskytovatel půjček Zaplo Finance představil nový komunikační koncept. Upustil od mimozemšťana Edy i Ládi Hrušky a snaží se rozšířit svoji cílovou skupinu. Kampaň se sloganem „Zaplo, TAK JO“, startuje 17. srpna a bude nasazena v několika vlnách.

„Komunikační koncept Zaplo.cz je založen na obecném sousloví TAK JO!, které představuje zaklínadlo na všechna přání a potřeby stávajících i nových klientů, kteří si mohou díky půjčce o trošku zlepšit život. Novou komunikací chceme oslovit přesně definované segmenty zákazníků na trhu,“ říká Tomáš Moldřík, Brand & Communication Manager značky Zaplo.cz.

„Byli jsme si vědomi toho, jak Láďa Hruška zapůsobil na cílovou skupinu a snažili jsme se kreativně přijít s něčím odlišným a přitom velice jednoduchým. Kreativní koncept je založen na barvě, typografii, výrazném TAK JO ve všech komunikačních materiálech.“ dodává Barbora Hájková, client service director agentury Scholz&Friends Praha.

Kampaň připravila agentura Scholz&Friends Praha, spoty režírovalo duo MUGSHOTS pod taktovkou Woobetz. Digitální podporu připravila agentura Fragile.

V rámci kampaně vzniklo několik televizních a online spotů. První s názvem RADOST je momentálně on line dále podpořen i v dalších médiích.

Kampaň z roku 2016 s Láďou Hruškou

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Pomáháme značkám myslet ekologicky

Pomáháme značkám myslet ekologicky

Trend udržitelnosti je patrný i na eventech. Šafy production radí značkám, jak k němu přistupovat a společně s nimi přichází s inovativními aktivitami.

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.