Marek Fér je novým členem představenstva ČSOB Asset Management

28. 8. 2020 13:08

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Když něco, tak Allegro, říká tržiště v mezinárodní kampani od DDB Warszawa

Nový mezinárodní komunikační koncept spouští online tržiště Allegro, reaguje na rostoucí poptávku po větší personalizaci.

Reklama
SDG

Marek Fér (46), výkonný manažer útvaru Řízení finančních rizik, se od 28. srpna stává členem představenstva ČSOB Asset Management. V nové roli bude zodpovědný za oblasti řízení rizik, právní služby a compliance.

Fér v nové pozici nahrazuje Jürgena Verschaeve, který se bude nadále plně věnovat pozici General Manager Affluent Customers v rámci KBC. Chce se zaměřit zejména na další rozvoj spolupráce řízených útvarů v rámci skupiny KBC Asset Managementu a dokončení implementace nového systému pro řízení rizika.

PSALI JSME
Ředitelem útvaru ČSOB pro retailové úvěry bude od září Tomáš Sobotka

V ČSOB pracuje od roku 1997, kdy nastoupil do analytického útvaru Finančních trhů, který následně i vedl. V posledních 14 letech zastával funkce Manažera v oblasti řízení finančních rizik. Nyní je manažerem zodpovědným za oblast finančních rizik. Je zodpovědný za tržní a likviditní rizika v ČSOB, řízení kapitálu i vykazování úvěrových rizik. Je členem rady pro řízení rizika ALM a likvidity skupiny KBC a také členem České bankovní asociace v rámci regulační komise.

Nominaci Marka Féra schválila ČNB.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.