VIDEO: „Každý z nás je jeden z vás.“ Generali Česká pojišťovna představuje své poradce

4. 6. 2020 13:06

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Generali Česká pojišťovna v nové kampani dává prostor poradcům, jde přitom o reálné odborníky z vlastní obchodní sítě. Ve spotech, online vizuálech i venkovní reklamě jich dohromady účinkuje 25. Kampaň startuje v televizích od 4. června a potrvá až do konce letních prázdnin.

Jde o druhou letošní kampaň značky Generali Česká pojišťovna, která vznikla sloučením aktivit České pojišťovny a pojišťovny Generali v prosinci loňského roku. Lídr pojistného trhu má se svými 6 000 poradci nejhustší síť pojišťovacích poradců.

Společnost nyní vsadila na autentické lidské tváře i příběhy. V kampani „Každý z nás je jeden z vás“ pomáhají lidem s jejich problémy právě zástupci skutečných poradců. Ve spotech je znázodněno, jak jednoduché je obrátit se s žádostí o radu na poradce.

Poprvé se s ní setkají diváci TV Nova a TV Prima 4. června, krátce na to ji doplní komunikace v online médiích a venkovní reklama. V každém kraji se navíc na venkovních reklamních nosičích bude možné setkat s obchodníky Generali České, kteří v lokalitě skutečně působí. Jednotlivé formáty na sebe budou postupně navazovat až do konce srpna. Online linku logicky doplňuje ještě specializovaný portál s mapou a intuitivním vyhledáváním nejbližšího poradce.

Kampaň pro Generali Českou pojišťovnu navrhla reklamní agentura ISOBAR, spotů se ujal režisér Roman Valent s produkčním studiem Armada Films. Vizuální stránky se zhostil talentovaný fotograf a digitální kreativec Adam Bartas.

reklamní agentura: ISOBAR

produkce spotů a vizuálů: Armada Films, režisér Roman Valent

mediální agentura: VIZEUM

zastoupené mediatypy: TV, online vč. sociálních sítí, outdoor, POS

formáty: 30“ televizní spoty, 10“ sponzorské vzkazy, web branding, bannery a online videa, billboardy

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.