Středočeský kraj láká na 72 královských hodin. „Chceme prodloužit pobyt turistů“

10. 6. 2020 15:06

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Středočeská centrála cestovního ruchu připravila ve spolupráci s agenturou LuckyU kreativní zpracování kampaně Střední Čechy královské, která má za cíl zvýšení turistického ruchu ve Středočeském kraji.

Kampaň má oslovit nejen Středočechy, ale i Pražany a obyvatele celé republiky, aby spolu s ambasadory objevovali krásy středních Čech. Tvářemi kampaně „A jak si svých královských 72 hodin užijete vy?“ jsou ambasadoři středních Čech: Ondřej Synek, Michal Dvořák, Felix Slováček, Andrea Kalivodová, Viliam Sivek, Denisa Helceletová a Václav Noid Bárta. 

PSALI JSME
VIDEO: „Led nás spojuje.“ Bohemia Sekt zahajuje letní kampaň

„Kampaň ukazuje formou vizuálního triptychu, co všechno lze stihnout objevit za tři dny ve Středočeském kraji – od návštěv hradů a zámků, přes lázně až po muzea a krásnou přírodu,“ říká ředitelka centrály Mgr. Zuzana Vojtová.

Kampaň poběží v několika vlnách od června až do prosince. K oslovení  široké veřejnosti se připravuje komplexní kampaň. Využijeme na CLV, OOH, dále se připravuje PR a online kampaň s atraktivními soutěžemi pro širokou veřejnost a komunikací 72 hodin.  

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.