ZOOT hledá a odměňuje hrdiny v časech koronaviru. Nabídl jim 50 tisíc korun

16. 4. 2020 15:04

— Mohlo by vás zajímat —

Máme první fotky z Agentury roku. Podívejte se, jak jsme oslavili vítěze!

Letošní slavnostní předávání cen Agentury roku proběhlo v úterý 16. dubna v prostoru Václaváku 22. Bylo s námi u toho přes sto hostů a zábava byla ohromná. Přinášíme vám první část fotogalerie.

Reklama
SDG

Módní e-shop ZOOT přichází se speciálním projektem #SKRYTIHRDINOVE, který odměňuje hrdiny v době koronavirové krize.

Firma příběhy lidí, kteří v časech šíření nebezpečného viru pomáhají, hledá a odměňuje. Na adrese http://skrytihrdinove.zoot.cz je pak zveřejňuje. Celkem jich je již na pět desítek. ZOOT hrdinům jako poděkování nabídl 50 tisíc korun.

Robert Vojáček ze ZOOT přibližuje, jak speciální projekt vznikl: „Ušili jsme 2500 roušek a postupně je rozdáváme našim zákazníkům, zároveň jsme švadlenkám a dobrovolníkům věnovali skoro 1000 triček jako materiál na roušky. Několik z nich přišlo o práci a jejich pozitivní přístup nás vážně dostal. Přemýšleli jsme, kolik vlastně takových hrdinů, o kterých se moc nemluví, je a jakým způsobem jejich příběhy poslat dál.“

Společnost přichází s výzvou: Znáte nějakého hrdinu, nebo se chcete podělit o svůj vlastní příběh? Napiště na [email protected] a připojte fotku „z bitevního pole“.

Podpořit hrdiny lze i finančně, a to nákupem samolepek a placek, které ZOOT vyrobil pro tuto příležitost. Kompletní výtěžek z prodeje samolepek a placek firma přes dárcovskou platformu „znesnáze21“ do sbírky Laskavost plodí laskavost od Nadačního fondu pomoci, kterou podpořil mj. i Tomáš Klus. Ta peníze rozdělí mezi hrdiny-dobrovolníky, kteří je použijí k úhradě nákladů za pohonné hmoty, občerstvení, potraviny nebo zdravotnický a další potřebný materiál.

Další zajímavé čtení