Užívejte si čtení týdeníku Marketing a Média i v digitálu

16. 3. 2019 17:03

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Ve svém telefonu, tabletu nebo PC můžete mít přístup k magazínu Marketing & Media kdykoli a odkudkoli.

Pro pohodlnější čtení i v offline verzi doporučujeme stáhnout si aplikaci MAM, kterou naleznete na Apple nebo Google Play.

Postup:

Registrace do čtenářské zóny

Registrovat se můžete prostřednictvím webového rozhraní https://mam.mam.cz/ anebo v aplikaci MAM. Pro úspěšnou registraci je potřeba se přihlásit do naší čtenářské zóny prostřednictvím e-mailové adresy a hesla. Hledejte ikonku hlavy v levém horním rohu. 

Na uvedenou emailovou adresu, vám dojde aktivační zpráva. V ní klikněte na uvedený odkaz, který vás přesměruje na web, kde registraci dokončíte vložením emailové adresy vámi vybraného hesla.

Vložit kupón k odemčení vydání

Jakmile se úspěšně přihlásíte, můžete vložit kupon (na webu https://mam.mam.cz/ nebo v aplikaci MAM), který vám byl zaslán e-mailem. Opět klepněte na ikonku hlavičky a na volbu Vložit kupon. Po vložení kuponu dojde k odemčení aktuálního vydání časopisu. Časopis si můžete přečíst nyní anebo se k němu vrátit později

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.