Kdo naváže na All Blacks s „LGBT+“ dresy? Clio Sports uzavírá přihlašování

16. 7. 2020 01:07

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Clio Sports, prestižní soutěž světově nejlepších projektů z oblasti sportovní reklamy a marketingu, uzavírá přihlášky 31. července.

Akce Clio Sports vznikla v roce 2014 a je součástí Clio Awards, na kterých jsou od padesátých let minulého století oceňovány projekty v několika oborech: dnes v reklamě, módě, hudbě, zábavě, zdraví a sportu. Clio Sports se tradičně udělují v červnu, Clio Fashion & Beauty a Clio Music v září, Clio Entertainment a Clio Health v listopadu. Letos se však kvůli koronakrizi termíny posouvají. Aktualizovány jsou na clios.com.

Mezi vítězi loňského ročníku byla i kampaň American International Group (AIG) coby sponzora ragbyových týmů All Blacks s názvem Pride Jersey. Vytvořily ji agentury Hakuhodo a TBWA. Jedna z největších pojišťovacích společností světa dlouhodobě podporuje diverzitu a inkluzi, pro svůj projekt s novozélandskými reprezentacemi All Blacks si jako reklamní nosič vybrala jejich černé dresy. Materiál, z něhož byly utkány, umožňoval, aby se při jakémkoliv natažení duhově zbarvily. Čím větší byl tah, tím živější barvy LGBT+ komunit se objevily.

Loni byl také na soutěži za celoživotní přínos sportovnímu marketingu oceněn americký skateboardista Tony Hawk.

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.