Foto: Komerční banka

Komerční banka je nově bankou českého hokeje

8. 9. 2021 13:09

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Když něco, tak Allegro, říká tržiště v mezinárodní kampani od DDB Warszawa

Nový mezinárodní komunikační koncept spouští online tržiště Allegro, reaguje na rostoucí poptávku po větší personalizaci.

Reklama
SDG

Spojení banky s jedním z nejpopulárnějších tuzemských sportů bude v komunikační rovině podtrhovat slogan Komerční banka – banka českého hokeje. U příležitosti nově oznámeného partnerství banka nabízí tematický design platební karty s motivem reprezentačního týmu.

„Týmová spolupráce a fair play představují základní hodnoty během hokejových klání. Jsou klíčové i ve světě bankovnictví. My je v Komerční bance ctíme a rozhodnutí o spojení naší banky s jedním z českých národních sportů je tak naprosto přirozené. Jsem velice rád, že naše podpora směřuje k nejvyšší hokejové soutěži, jedné z nejkvalitnějších na světě a těším se i z toho, že se z pozice hlavního partnera Českého hokeje staneme součástí českého reprezentačního týmu. Neméně důležitá je pro nás podpora národního týmu U20, U18 a Univerzitní ligy, která pomůže s výchovou mladých talentů, budoucích šampionů. Jsme banka českého hokeje,“ říká generální ředitel Komerční banky Jan Juchelka.

Hokej se od letošního ročníku nejvyšší hokejové soutěže stává pro „banku českého hokeje“ klíčovou sponzoringovou aktivitou. Spolupráce Komerční banky s českým hokejem zahrnuje také partnerství národního týmu U20, anket Hokejista sezóny, Zlatá hokejka a Zlatá helma, dále se banka stává partnerem Síně slávy českého hokeje, Univerzitní ligy a Memoriálu Ivana Hlinky.

Foto: Komerční banka

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.