Foto: Levi’s

Friendly Friends se postará o PR Levi’s v Česku a na Slovensku

6. 10. 2021 13:10

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Máme první fotky z Agentury roku. Podívejte se, jak jsme oslavili vítěze!

Letošní slavnostní předávání cen Agentury roku proběhlo v úterý 16. dubna v prostoru Václaváku 22. Bylo s námi u toho přes sto hostů a zábava byla ohromná. Přinášíme vám první část fotogalerie.

Reklama
SDG

Vedle toho má agentura, která působí hlavně v oblasti lifestylových a módních značek, v na starosti i influencer marketing Levi’s obou zemích.

Po téměř roční spolupráci se značkou Levi’s v oblasti sociálních médií a podpory věrnostního programu Levi’s 247 bude agentura Friendly Friends nově zodpovědná i za PR a influencer marketing v České republice a na Slovensku. Levi’s bude také k dispozici v agenturním showroomu a zařazuje se tak do portfolia agentury, která působí především v oblasti lifestyle a fashion značek.

„Získání značky Levi’s do našeho portfolia bylo určitě splněným snem. Rozšíření práce i v oblasti PR a showroomu chápeme jako přirozenou cestu pro nás i pro klienta,“ říká Jan Janda, co-CEO agentury Friendly Friends.

Vedle Levi’s Friendly Friends dlouhodobě pracujíepro společnost Zalando na českém i slovenském trhu a pro značky Converse, D.Martens, John Reed Fitness a několik lokálních módních designérů.  Agentura zajišťuje pro své klienty influencer marketing, PR, tvorbu eventů a nákup mediálního prostoru.

Agentura působí na trhu od roku 2010 a za toto období pracovala pro nejrůznější značky a projekty. Má na svědomí launch několika mezinárodních značek na českém, slovenském nebo maďarském trhu, například About You (CZ/SK/HU), Zalando (SK), John Reed Fitness (CZ).

Foto: Levi’s

Redakce MAM

Další zajímavé čtení