Foto: ADC

ADC Czech Creative Awards má rekordní počet přihlášek

7. 10. 2021 11:10

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Do letošního ročníku kreativní soutěže je přihlášeno 257 počinů, ADC zveřejnil jejich galerii.

Do soutěže ADC Czech Creative Awards, kterou pořádá český Art Directors Club, dorazilo rekordních 257 přihlášek. Zájmu pomohl i fakt, že bylo možné přihlašovat kampaně, které byly zveřejněny mezi 1. lednem 2020 a 31. srpnem 2021. Období bylo přizpůsobeno posunu vyhlášení loňského ročníku soutěže na podzim z důvodu koronaviru.

Hodnocení přihlášených prací, které si můžete projít zde, se ujme 19. a 20. října porota pod vedením Gabriely Lungu, globální kreativní ředitelky VMLY&R Commerce London, zakladatelky Wings Creative Leadership Lab a držitelky více než 150 reklamních ocenění.

Letošní vyhlášení přinese i úplnou novinku. Zapojení diváků Mall.tv, kteří budou moci hlasovat o cenu neodborné poroty a budou vybírat mezi top online kampaněmi.

Slavnostní ceremoniál se bude konat 26. října v kině Přítomnost na Žižkově. Jak připomíná ADC, pro introverty a všechny ty, kteří nebudou moci přijít osobně, bude připraveno i online vysílání. Sledovat vyhlášení bude možné na Mall.TV nebo Youtube.

Foto: ADC

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.