Rubikon PR nově pracuje pro společnost Revolgy

8. 9. 2021 16:09

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Lucie Mifková mění Proficio za Pickerly, kde bude řídit média

Marketingová agentura Pickerly posiluje tým o Lucii Mifkovou, která bude mít na starosti média a výzkum. Před tím působila šest a půl roku ve skupině Proficio.

Reklama
SDG

Spolu s agenturou chce firma zvýšit povědomí o cloudové infrastruktuře a online komunikačních nástrojích.

Rubikon PR zahájilo spolupráci s experty na digitální transformaci firem a cloudové služby Revolgy. Firma, která v říjnu oslaví 25 let úspěšného fungování Rubikon oslovila s tím, že v dnešní době, která digitálním inovacím na pracovišti přeje, chce zvýšit povědomí o cloudové infrastruktuře a online komunikačních nástrojích.

„Myslíme si, že nastal správný čas, aby bylo o Revolgy, cloudu a správném využití digitálních pracovních nástrojů více slyšet. Digitální transformace je v plném proudu a roste obliba i potřeba remote-first způsobu práce,” říká CEO Revolgy Miroslav Vlasák (na úvodní fotografii).

Revolgy, které zaměstnává okolo 70 lidí, dodávalo svá řešení a služby větším i menším českým, ale i zahraničním firmám. Mezi klienty byla například Česká spořitelna, Nordic telecom, nebo startupy UIpath či Bolt.

„Revolgy je dlouhá léta poctivě budovaná firma, které se daří a čeká ji slibná budoucnost. I díky pandemii teď doba digitální transformaci přeje. Jsme proto rádi, že u toho můžeme být,” uvedl šéf Rubikonu PR Šimon Rákosník.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení