Foto: Etnetera Motion

David Böhm vede nový kreativní tým Etnetera Motion

1. 2. 2022 12:02

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Když něco, tak Allegro, říká tržiště v mezinárodní kampani od DDB Warszawa

Nový mezinárodní komunikační koncept spouští online tržiště Allegro, reaguje na rostoucí poptávku po větší personalizaci.

Reklama
SDG

Agentura spojila tým designérů a kreativců s cílem větší spolupráce nejen při tendrech. Kreativním ředitelem je David Böhm.

Jako jeden celek nově v agentuře Etnetera Motion pracují dříve oddělené týmy designérů a kreativců. Vede ho David Böhm, který je od letošního ledna kreativním ředitelem agentury.

„Mým cílem je přispět k tomu, aby reklama v lidech vyvolávala pozitivní emoce a předávala jim přesně ty informace, které jsou pro ně užitečné. Do většiny kampaní a nápadů se snažíme dostávat i kus inovací a technologií, což vnímám jako jednu z výhod, které nás mohou odlišovat od zbytku trhu,“ uvedl Böhm.

Böhm má za sebou šest let zkušeností v digitálním marketingu. Pracoval v social media týmu v agenturách Nydrle a Kindred, kde vymýšlel komunikaci pro řadu lokálních a globálních značek, dva roky strávil v kreativním týmu Leo Burnett na pozici idea maker a poslední půl rok pracoval na pozici seniorního kreativce v Etnetera Motion. V roce 2019 obsadil třetí místo v soutěži Young Lions v kategorii Digital a v roce 2021 první místo v kategorii Print.

Psali jsme
Young Lions: Katogorii Print vyhráli David Böhm a Richard Vlček z Publicis Groupe

Agentura Etnetera Motion je součástí skupiny Etnetera Group. Mezi její klienty patří Nivea, Pepsi, Rossmann či Škoda Auto, u níž se nedávno po vyhraném tendru stala jednou z kreativních agentur pro český trh.

Čtěte také
Etnetera Motion je novou agenturou Škoda Auto ČR

Foto: Etnetera Motion

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.