Foto: OZP

Kampaň s novými ambasadory. Začali jsme si s OZP, říkají Lucie Benešová a Tomáš Matonoha

3. 9. 2021 14:09

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Návrh kreativní komunikace pro Oborovou zdravotní pojišťovnu připravila agentura COT Group. Upozorňuje na inovovanou aplikaci Vitakarta.

Na aplikaci Vitakarta, která funguje už takřka deset let a letos prošla výraznou proměnou reflektující současné požadavky, upozorňuje v nové kampani Oborová zdravotní pojišťovna (OZP), která je třetí největší zaměstnaneckou pojišťovnou v Česku.

„Pro OZP představuje klíčový prvek komunikace a vztahů s klienty. Snažili jsme se ji proto představit osobněji, přátelštěji a místo toho formálního, technicistního názvu jsme hledali obyčejné jméno. Měl by to přece být každodenní spolehlivý parťák,“ vysvětluje Petr Karban, kreativní ředitel agentury COT group, která s OZP na marketingové a mediální strategii spolupracuje.

Aplikaci totiž říkají Víťa noví ambasadoři a zároveň noví klienti OZP – Tomáš Matonoha, Lucie Benešová a jejich děti Lara a Štěpán. „Nápad na využití ambasadorů jsme do OZP přinesli jako novinku, protože jsme přesvědčeni, že její preventivní programy zaslouží pozornost. A reálná rodina v reálných situacích dokáže lidi oslovit, zvláště když je to rodina tak sympatická a uvěřitelná,“ vysvětluje sázku na ambasadory Eva Frindtová, jednatelka agentury COT group.

Hlavním prvkem kampaně je pak široká nabídka bonusů, benefitů a preventivních programů aplikace. „Přitom, když jsme s VITAKARTOU před lety začínali, byl to tak trochu hobby projekt několika nadšenců v pojišťovně, a dnes je to nástroj, který každodenně využívá několik tisíc lidí,“ poznamenává generální ředitel OZP Radovan Kouřil.

Strategie i komunikační kampaň, která kombinuje print, outdoor, TV i online, jsou dílem komunikační agentury COT group, režii spotů zajistil Tomáš Svoboda a vizuály nafotil David Kraus.

Foto: OZP

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.