Foto: Httpool

Reddit a Aleph navazují partnerství, sociální síť na českém trhu zastoupí Httpool

4. 8. 2022 14:08

— Mohlo by vás zajímat —

Fajn rádio si novým partnerstvím s Enterprise Esports otvírá dveře do gamingu

Fajn rádio z mediální skupiny Media Bohemia se v marketingu dlouhodobě zaměřuje na spolupráci s influencery a tiktokery z různých oblastí. Nyní prostřednictvím Enterprise Esports vstupuje do oblasti esportu a bude oslovovat milovníky gamingu.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Skupina Aleph, jejíž součástí je i český Httpool, oznámila globální partnerství se společností Reddit ve vybraných evropských a asijských zemích včetně ČR a Slovenska. Httpool tak bude zajišťovat vedle prodeje reklamy pro TikTok, Snapchat, či Spotify i Reddit.

Inzerenti napříč všemi průmyslovými odvětvími na vybraných evropských a asijských trzích tak mohou využít globální reklamní možnosti platformy Reddit a současně zasáhnout její uživatele na lokálních trzích.

Reddit je domovem pro více než sto tisíc unikátních a aktivních komunit, které se jinde v online prostoru nevyskytují – platforma představuje síť lidí aktivně vyhledávajících informace v těch nejdůvěryhodnějších a nejotevřenějších konverzacích dostupných online. Tyto komunity se zaměřují na celou řadu zájmů, od gamingu po módu, od zábavy po finance, což současně znamená obrovské příležitosti i pro inzerenty, kteří chtějí navázat kontakt s mocným publikem schopným ovlivnit chování i rozhodování ostatních.

„I když jsme zatím na začátku spolupráce a zkoumáme všechny možnosti pro klienty, už teď vidíme velký zájem, který Reddit na naší platformě vzbudil. Mám proto velkou radost, že můžeme zprostředkovat i lokálním inzerentům reklamní zásah velmi zajímavého publika. Například v komunitě r/gaming najdeme téměř 31 milionů lidí, kteří jsou pro inzerenty velmi zajímavou skupinou. Kromě aktivních uživatelů je Reddit výjimečný i tím, že jde o z pohledu uživatelů o důvěryhodnou platformu s relevantními doporučeními,“ říká Igor Petrovics, komerční ředitel Httpool v České republice.

„Naše partnerství se skupinou Aleph nám otevře dveře k inzerentům na nových strategických trzích a pomůže je smysluplně propojit s jejich cílovým publikem. Současně zůstáváme věrni naší původní misi budovat komunity po celém světě,“ řekl Harold Klaje, prezident pro marketing a prodej v Redditu.

Foto: Httpool

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Tisková zpráva

Další zajímavé čtení