Foto: YouTube

Každá vesnice má Kopakabránu. Gambrinus s Yoyo bandem zvou na amatérský fotbal

4. 8. 2022 11:08

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

DPD s agenturou Realness uspěly na evropských SABRE Awards

Ze 13 nominovaných českých projektů v evropské PR soutěž SABRE Awards získala cenu kampaň cílená na kurýry DPD.

Reklama
SDG

Jedeme na hřiště, jedem na dovolenou, jedeme za sluncem s desítkou naraženou… Značka Gambrinus se spojila s kapelou Yoyo band, která přezpívala svůj hit Jedem do Afriky a představuje novou imaginární destinaci: Kopakabránu.

Místo exotické dovolené nemusí ležet jen u pláží Karibiku, ale třeba hned ve vedlejší vesnici. Kopakabrána nabízí vše, co si od člověk od dovolené přeje: odpočinek, místní kuchyni, skvělé pivo s možností degustace a zábavu, jak ukazuje ambasador projektu Kopeme za fotbal a bývalý vynikající záložník Pavel Horváth v novém spotu z dílny agentury Triad. Produkci zajistil Flux Films, mediálně kampaň zastřešuje agentura Starcom.

Do destinace Kopakabrána se dokonce prodávaly zájezdy přes cestovní agenturu Invia. Lidé si mohli zakoupit speciální zážitek na jedno odpoledne, který se uskuteční 13. srpna ve středočeských Byšicích. Až posléze se odhalilo, že půjde o vesnický mač Býšice versus Červené Janovice, v jejichž sestavě nastoupí Tomáš Řepka, Martin Jiránek či Roman Bednář. 

Značka amatérský fotbal podporuje dlouhodobě v rámci projektu Kopeme za fotbal a klubům pomáhá dlouhodobě a systematicky materiálním vybavením či vylepšováním zázemí. Kluby mohou využít koncept Kopakabrány v tvorbě propagačních materiálů zvoucí na vlastní zápasový program o víkendech včetně doprovodného programu.

Foto: YouTube

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Pomáháme značkám myslet ekologicky

Pomáháme značkám myslet ekologicky

Trend udržitelnosti je patrný i na eventech. Šafy production radí značkám, jak k němu přistupovat a společně s nimi přichází s inovativními aktivitami.

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.