Foto: Coca-Cola

Coca-Cola představila letní kampaň s kapelou Mirai

20. 7. 2022 12:07

— Mohlo by vás zajímat —

Fajn rádio si novým partnerstvím s Enterprise Esports otvírá dveře do gamingu

Fajn rádio z mediální skupiny Media Bohemia se v marketingu dlouhodobě zaměřuje na spolupráci s influencery a tiktokery z různých oblastí. Nyní prostřednictvím Enterprise Esports vstupuje do oblasti esportu a bude oslovovat milovníky gamingu.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Hlavní roli v nové kampani Coca-Cola hraje hudba. Značka se v ní spojila s umělci jako Griff, TRI.BE či v Česku a na Slovensku s kapelou Mirai.

Coca-Cola v červenci spustila novou marketingovou kampaň zaměřenou na hudbu a zážitky s ní spojené. Mezi hlavní komunikační pilíře kampaně patří jednak nové televizní spoty a také spoty, které komunikují atraktivní spotřebitelskou soutěž pro všechny. Ambasadoři kampaně z řad hudebníků z celého světa představují vlastní originální pojetí písně A Kind of Magic od kapely Queen. Jedinečná je také globální hudební platforma Coke Studio, jež dává šanci mladým talentům rozvinout jejich potenciál a oslovit nové publikum.

Nová kampaň bude k vidění v televizi, na internetu, v obchodech či na billboardech. V hudebním klipu, který zároveň poslouží jako televizní reklama, se objeví Griff, TRI.BE nebo Ari Lennox. V České republice a na Slovensku je letošním hlavním ambasadorem oblíbená popová skupina Mirai.

„Léto si na festivalové šňůře pokaždé užíváme naplno. Lidé se přicházejí bavit a pozitivní energie, kterou publikum vytváří, nám neskutečně zlepšuje náladu. Coca-Cola ve své nové kampani tuhle vášeň skvěle vystihla a my jsme rádi, že můžeme být její součástí,“ říká frontman skupiny Mirai Navrátil.

V rámci kampaně značka Coca-Cola komunikuje také novou příchuť bez cukru Coca-Cola Zero Lime, která se k létu a festivalům skvěle hodí. Na hudební festivaly, jako je například Benátská! Přehrady Fest (Vranov, Seč, Veselí n. Lužnicí), Hudba žije Bojnice nebo Hip Hop žije Ostrava, se pak díky kampani Coca-Cola podívá řada fanoušků zcela zdarma. Vstupenky je totiž možné vyhrát v aplikaci, kterou lze snadno stáhnout a otevřít pomocí QR kódu na lahvích Coca-Cola. Pak už stačí jen zadat soutěžní kód zpod víčka lahve a zahrát si hru o ceny. Mezi nimi jsou vstupenky na koncert Mirai, Samsung reproduktory či Coca-Cola merch.

Komplexní 360stupňová komunikace využívá i další digitální nástroje od online reklamy až po soutěžní Coca-Cola aplikaci. Zahrnuje rovněž outdoorovou reklamu a aktivaci v obchodech. „Hudba dokáže opravdu hodně a naše nová kampaň je její oslavou po všech stránkách. Věnovali jsme se jí při výběru ambasadorů i cen do soutěže, byla hlavní motivací při přípravě unikátní platformy Coke Studio a udělala nám radost díky zbrusu nové verzi oblíbené písně A Kind of Magic. Velmi nás těší také spolupráce s kapelou Mirai a aktivace na lokálních festivalech. Věřím, že stejně nadšení budou i návštěvníci festivalů,“ popisuje brand manažerka společnosti Coca-Cola Marie Drotárová.

Foto: Coca-Cola

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Tisková zpráva

Další zajímavé čtení