Foto: Letiště Praha

Jak chytře cestovat? Letiště Praha připravilo seriál s novou ambasadorkou

22. 6. 2022 15:06

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Vzhledem k silné letní sezóně připravilo Letiště Praha komunikační kampaň s radami pro cestující. Její součástí je také zahájení spolupráce s cestovatelkou, bloggerkou a influencerkou Eliškou Hudcovou.

Nová ambasadorka podporuje dlouhodobé poslání letiště, inspiraci k cestování a objevování světa. Díky spojení vzniká užitečný obsah, edukační videa z prostředí letiště, pro všechny cestující, kteří využívají letecké spojení z Prahy.

„Společně s Eliškou jsme připravili pokračování oblíbeného seriálu Vylítávky, ve kterém přinášíme zajímavé tipy, jak cestovat bez stresu, na nic nezapomenout a jak si cestování i čas na letišti příjemně užít. Reagujeme tak na velmi silnou letní sezónu, která nás letos čeká. Eliška, jako vášnivá cestovatelka do seriálu promítá své poznatky a zkušenosti, které při svých cestách nasbírala. V plánu máme deset dílů a první z nich představujeme právě nyní,“ říká Pavlína Musilová, šéfka marketingu a korporátní identity Letiště Praha a dodává: „Naším společným cílem je přinášet zajímavý a inspirující obsah. Koneckonců jsou to právě zážitky přivezené z cest, které nás obohacují a posouvají dál.“

Spolupráce s influencerkou doplňuje letošní marketingovou komunikaci Letiště Praha na podporu leteckých spojení z Prahy, kterou spustili v květnu se sloganem „Kde to letos zapíchnete vy?“. Cílem je podpořit cestovní ruch a vrátit provoz letiště na úroveň období před pandemií onemocnění Covid-19. Kampaň vznikla ve spolupráci s agenturou Loosers a kreativa pracuje s grafiku „pinu“, který je znám každému cestovateli z nejrůznějších mapových aplikací. Online kampaň je rozplánována na celý rok a zaměřuje se na destinace pro aktuální období.

Foto: Letiště Praha

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Tisková zpráva

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.