Zuzana Nevoralová je manažerkou komunikace Media Bohemia

21. 3. 2022 12:03

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Ležák Gambrinus 12 se představuje s kampaní „Zralci na chmelu“

Ze stínu desítky vystupuje ležák Gambrinusu s kampaní od agentury McCann Prague a spoty od Boogie Films.

Jak Kofola sedm let ladila novou identitu? Čtěte v MAM 12/2024.

Zuzana Nevoralová od dubna posílí tým marketingu mediální skupiny Media Bohemia, do jejíhož portfolia patří například Rádio Blaník, Hitrádia, Fajn Radio a Rock Radio. Jako manažerka komunikace bude zodpovědná za interní komunikaci, externí komunikaci jednotlivých značek i celé skupiny.

Zuzana Nevoralová se v oblasti médií, marketingu a komunikace pohybuje více než 15 let, v minulosti například zastávala pozici ředitelky Odboru obchodu a marketingu v Českém rozhlase, pracovala v agentuře Ogilvy PR nebo v marketingu advokátní kanceláře Havel & Partners. Před příchodem do Media Bohemia působila jako tisková mluvčí a manažerka komunikace v mediální skupině Active (dříve Lagardere Active ČR).

„Jsem moc rád, že mohu v našem týmu přivítat Zuzanu, která se v oblasti médií pohybuje více než 15 let a v oblasti externí i interní komunikace je uznávanou profesionálkou,“ říká Petr Uchytil, ředitel marketingu a produktu a dodává: „Mezi její zodpovědnosti v Media Bohemia bude patřit interní komunikace, media relations a komunikace značek rádií navenek. Primárně se bude zaměřovat na tvorbu image Rádia Blaník v dalších médiích a dále na posilování regionálního PR pro jednotlivá Hitrádia.“

Kromě oblasti PR a komunikace plánuje mediální skupina Media Bohemia posílit v rámci marketingu také aktivity sociálních sítí a mediálních partnerství.

Jak Kofola sedm let ladila novou identitu? Čtěte v MAM 12/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení