Foto: Škoda Auto

Meredith Kelly je novou vedoucí globálního marketingu Škoda Auto

17. 1. 2022 11:01

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Meredith Kelly je od ledna 2022 zodpovědná za řízení globálních marketingových aktivit. Dříve pracovala pro koncern Volkswagen v JAR či Unilever nebo Colgate.

Meredith Kelly pracuje pro koncern Volkswagen od října 2015 a na své předchozí pozici byla zodpovědná za marketingové aktivity značky Volkswagen v Jižní Africe. S obchodním vzděláním a titulem v oboru podnikové finance Kelly dříve pracovala pro mezinárodní společnosti v oblasti spotřebního zboží. 

Jako marketingová odbornice zastávala různé manažerské pozice v Jihoafrické republice a ve Spojeném království, kde měla zodpovědnost za široké spektrum produktů. Řídila kampaně na trzích v Africe, na Blízkém východě a ve střední a východní Evropě. 

Martin Jahn, člen představenstva společnosti Škoda Auto pro prodej a marketing, zdůrazňuje: „Díky dlouholetým zkušenostem v oblasti mezinárodního marketingu ze společností Unilever, Colgate Palmolive a Mondelēz, stejně jako z koncernu Volkswagen, je Meredith Kelly ideální kandidátkou pro tuto pozici. Jsem přesvědčen, že spolu se svým týmem posune globální marketing společnosti na vyšší úroveň.“

Foto: Škoda Auto

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.