Jarní schéma TV Nova přináší reality show i seriály

28. 1. 2022 10:01

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

TV Nova představila jarní schéma. Jsou v něm premiérové díly seriálů Ulice a Specialisté i pokračování seriálu Dáma a Král. Zábavu pro celou rodinu obstará nová řada Tvoje tvář má známý hlas. Představí se i úplné novinky, například nový krimi seriál Šéfka, v hlavní roli s Kateřinou Winterovou, nebo seriál Chlap, příběh lékaře s amnézií na základě skutečných událostí.

„Během jarní sezony jsme si pro naše diváky připravili lokální produkci, a to každý den, sedm dní v týdnu. Uvádíme nejen pokračování úspěšných programů, ale i několik novinek. Soustředíme se zejména na hranou tvorbu a už na podzim jsme představili nové formáty, jako například Pan profesor a Souboj na talíři, které byly divácky ohromně úspěšné. Chceme tímto směrem pokračovat a věříme, že novinky jako Chlap a Šéfka se budou těšit stejné oblibě,“ říká programová ředitelka TV Nova Silvia Majeská.

Každý všední podvečer se mohou diváci těšit na vědomostní soutěž Na lovu, kde má moderátor Ondřej Sokol připravené pro soutěžící zapeklité otázky. Následuje v dalším slotu již tradičně seriál Ulice.

Pondělní večery budou patřit premiérovým dílům krimiseriálu Specialisté. Tým kriminalistů pod vedením majora Strouhala se bude muset každý týden popasovat se zločiny v kulisách Prahy.

Reality show Survivor Česko & Slovensko, ve které proti sobě stojí dva týmy Mao a Azua, patří televizní obrazovky v úterý a v pátek večer.

Doku-reality dominují středečním večerům, kdy se diváci mohou těšit na příběhy z českých domácností ve Výměně manželek a na novopečené rodiče a jejich cestu k rodičovství v Malých láskách.

Momentálně čtvrteční hlavní vysílací čas patří novému krimiseriálu Odznak Vysočina, ve kterém není nouze o záhady v krásném prostředí Vysočiny.

Následovat bude nový seriál Chlap, ve kterém úspěšný doktor Ondřej Frank (Tomáš Maštalír) následkem zranění ztratí část paměti. Seriál inspirovaný skutečným příběhem ukazuje nejen jeho úpornou snahu o pochopení nové reality a sama sebe, ale i dávku pochopení od svého nejbližšího okolí, které je úplně jiné, než jaké si jej pamatuje.

Ve druhém slotu bude vysíláno pokračování seriálu Dáma a Král, v hlavní roli s Terezou Hofovou a Matějem Hádkem.

V neděli večer se pobaví celá rodina u úspěšné show Tvoje tvář má známý hlas se svými propracovanými proměnami, zkušenou porotou, vždy vtipnými moderátory, a hlavně slavnými osobnostmi, které se svými výkony pokusí vyhrát peníze na vybrané dobročinné projekty.

Novinky završí v sobotu ve 20:20 krimiseriál Šéfka, v hlavní roli s Kateřinou Winterovou, který není jen o vyšetřování zločinů, ale i o silných osobních příbězích hlavních postav. Seriál má deset dílů.

TV Nova začala také natáčet nový kriminální seriál Mimořádné intelektové nadání s Tatianou Dykovou v hlavní roli. Marta je pronikavě inteligentní uklízečka, která se přes svůj disrespekt k uniformám se stane součástí vyšetřovacího týmu jako konzultantka a spolu s kapitánem Kreinerem (Roman Zach) rozplétá komplikované případy vražd. Výměnou za to si však vyžádá pomoc policie.

Diváci mohou své oblíbené pořady, filmy a seriály sledovat také online na Nova Plus. Najdou zde bonusové materiály, rozhovory s protagonisty, či reportáže z natáčení. Nebo s předstihem na Voyo, kde je i široká nabídka z produkce Voyo Originál.

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.