Foto: Pipedrive

Pipedrive rozšiřuje marketplace, přibyl Zoom, Google Workspace nebo Microsoft Teams

15. 11. 2021 14:11

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Když něco, tak Allegro, říká tržiště v mezinárodní kampani od DDB Warszawa

Nový mezinárodní komunikační koncept spouští online tržiště Allegro, reaguje na rostoucí poptávku po větší personalizaci.

Reklama
SDG

Startup Pipedrive, který vyvíjí komplexní CRM platformu pro zvyšování prodejů, rozšířil svůj marketplace o sedm nových aplikací. Mezi ně zařadil i nejvýznamnější komunikační nástroje od Googlu, Zoomu a Microsoftu.

Z původních 15 integrací, které měla aplikace po svém spuštění, dosáhl nyní jejich počet téměř 300, překročení tohoto čísla je v plánu do konce letošního roku. Cílem Pipedrive je pokrýt kompletní obchodní cyklus v rámci jedné CRM platformy, respektive veškeré potřeby malých a středních firem, které tvoří hlavní uživatelskou základnu startupu.

„V Pipedrive vyvíjíme naše produkty tak, aby naplňovaly potřeby našich zákazníků. Obchodníci z malých a středních firem zpravidla využívají osvědčené nástroje pro komunikaci a týmovou spolupráci a zároveň je chtějí mít propojené v rámci jedné CRM platformy. Proto vybíráme vždy ty nejrelevantnější aplikace a nativně je integrujeme do našeho marketplace,“ říká Michal Smetana, vedoucí české pobočky startupu Pipedrive.

Nově integrované aplikace v Pipedrive:

● Microsoft Teams pro chat, videohovory i sdílení souborů

● Zoom, nástroj pro videohovory a videokonference

● Google Meet pro týmovou online komunikaci

● QuickBooks, účetní aplikace pro malé a střední podniky

● Xero, cloudová účetní platforma určená malým firmám a jejich poradcům

● Trello, tiketovací nástroj pro projektové řízení a týmovou spolupráci

● Monday, cloudová platforma pro vytváření aplikací a softwaru pro řízení práce

Nativně integrované aplikace nabídnou obchodníkům jednotnou uživatelskou zkušenost, bez nutnosti přepínat aplikace, okna či záložky v prohlížeči. Zároveň nabídnou stejnou funkčnost, jako by byly instalovány samostatně. Pipedrive tak posiluje svou CRM platformu, která přináší na jednom místě potřebné nástroje i přístup k veškerým datům. Obchodníci se tak mohou soustředit na to hlavní: uzavírání kontraktů a neustálé zdokonalování obchodního procesu.

„Chceme, aby malé firmy rostly s námi a mohly využívat všechny nástroje, které odpovídají jejich byznysovým potřebám. Počet integrací proto plánujeme i nadále rozšiřovat a poskytnout tak obchodníkům vše potřebné k hladké týmové spolupráci a rychlejšímu uzavírání obchodů. Soustředit se budeme na vše, co souvisí s prodejem, tedy marketingové a komunikační nástroje, aplikace pro účetnictví, fakturaci, řízení procesů, plánování i zákaznickou podporu,“ dodává Michal Smetana.

Foto: Pipedrive

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.