Foto: Mastercard

Nová lokální kampaň Mastercard přináší sportovní benefity pro každého

25. 11. 2021 15:11

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Fajn rádio si novým partnerstvím s Enterprise Esports otvírá dveře do gamingu

Fajn rádio z mediální skupiny Media Bohemia se v marketingu dlouhodobě zaměřuje na spolupráci s influencery a tiktokery z různých oblastí. Nyní prostřednictvím Enterprise Esports vstupuje do oblasti esportu a bude oslovovat milovníky gamingu.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Společnost Mastercard startuje novou kampaň spojenou s širokou řadou lokálních sportovních benefitů, na které mají nárok držitelé všech karet Mastercard. Ke kampani byly vytvořeny čtyři vizuály a natočeny dva třicetivteřinové televizní spoty ukazující sport v různých podobách. 

Televizní reklamy platebního giganta vznikly ve spolupráci s bratislavskou agenturou Mayer McCann-Erickson a slovenskou produkcí Eallin Nomad Slovakia. Režisérem obou televizních spotů byl Juraj Štepka. Fotografem byl Šymon Kliman

„Těší nás, že v lokální produkci vznikla další velká kampaň Mastercard s mezinárodním přesahem. Kampaň má za cíl upozornit především na to, že s každou kartou Mastercard se pojí benefity a výhody, které jsou skutečně pro všechny držitele našich karet a k dispozici jsou jim na každodenní bázi,“ řekla Pavla Císařová, manažerka marketingu a komunikace společnosti Mastercard pro Českou republiku a Slovensko.

Kreativní koncept kampaně se dá shrnout jedním slovem – Parťáci. Každodenní sportovní aktivity, které jsou spojeny s přáteli nebo rodinou jsou hlavně o společném trávením času než o samotném sportovním výkonu. Kampaň je spojená se sloganem „Sdílet společnou vášeň pro sport. K nezaplacení™.“ Kampaň již odstartovala v České republice i na Slovensku, nejprve prostřednictvím online kanálů a postupně se objeví i v televizních formátech a OOH. 

Všechny aktuální sportovní výhody a benefity karet Mastercard jsou uvedeny na stránce www.mujmastercard.cz/sport. Na stránkách získají držitelé karet Mastercard i přístup k dvouměsíčnímu vyzkoušení nejstahovanější české tréninkové aplikace Fitify. S kartou Mastercard je možné získat dopravu zdarma na Sportisimo.cz anebo 20 % na startovné u právě otevřené sezóny trailových závodů Běhej lesy 2022. K dispozici je i spousta hokejových zážitků nebo možnost zakoupit si vstupenky do Mastercard sektoru v O2 aréně na zápasy HC Sparta Praha nebo možnost zažít tříměsíční přípravu na Jizerskou 50 nebo tréninkový kemp s Martinem Koukalem či trénink plážového volejbalu s olympioniky Ondřejem Perušičem a Davidem Schweinerem.

Foto: Mastercard

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení