Foto: Httpool

Do Httpool nastupuje jako ředitel Ondřej Pavelek

26. 10. 2021 11:10

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Když něco, tak Allegro, říká tržiště v mezinárodní kampani od DDB Warszawa

Nový mezinárodní komunikační koncept spouští online tržiště Allegro, reaguje na rostoucí poptávku po větší personalizaci.

Reklama
SDG

Zástupce předních sociálních platforem na českém a slovenském trhu má nového ředitele Ondřeje Pavelka, který dříve působil v agenturách Bistro Social, Havasu a dalších.

Httpool, součást skupiny Aleph, globální partner sociálních médií jako Linkedin, Snap, Twitter či TikTok má nového ředitele. Na pozici Managing Director pro Česko a Slovensko nově nastupuje Ondřej Pavelek (37). Jeho primárním úkolem bude zajištění růstu společnosti na obou trzích a podpora stávajících zastupovaných platforem směrem k inzerentům i mediálním agenturám.

„Ve službách poskytovaných Httpool vidím obrovský potenciál, který můžeme úspěšně rozšířit také na českém a slovenském trhu. Firmám tak můžeme výrazně pomoci k růstu prostřednictvím moderních social media platforem,“ komentuje svůj nástup Pavelek, který má více než dvanáctiletou zkušenost v oboru a za sebou působení v agenturách Bistro Social, Havas Prague a dalších.

Httpool ze skupiny Aleph Group zastupuje přední digitální platformy na více než 30 trzích v Evropě a Asii. V České republice se jedná především o Twitter, LinkedIn, Tik Tok, Snap, AdColony, Spotify a Tripadvisor. Celá skupina je pak reprezentována 25 partnery na 85 trzích na čtyřech kontinentech. Na základě inovativní sady technologických a výkonových řešení, zkušených vertikálních týmů a rozsáhlého tržního know-how umožňuje společnost Httpool inzerentům spojit se svým publikem těmi nejúčinnějšími způsoby a důsledně tak maximalizovat návratnost investic.

Foto: Httpool

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.