Foto: Future Summit

Druhý Future Summit proběhne na začátku října

28. 8. 2021 18:08

— Mohlo by vás zajímat —

Máme první fotky z Agentury roku. Podívejte se, jak jsme oslavili vítěze!

Letošní slavnostní předávání cen Agentury roku proběhlo v úterý 16. dubna v prostoru Václaváku 22. Bylo s námi u toho přes sto hostů a zábava byla ohromná. Přinášíme vám první část fotogalerie.

Reklama
SDG

Na druhém ročníku konference zaměřené na budoucnost digitálního byznysu a marketingu vystoupí řečníci ze společností Merkle, Salesforce, Heureka, Safetica či LinkedIn.

Jak se bude vyvíjet digitální byznys v následujících letech? Které nástroje vám umožní oslovit nové zákazníky, opakovaně zaujmout ty stávající a přesvědčit je, aby se k vám rádi a často vraceli? Jak se posunout od tabulek v Excelu a obvolávání potenciálních klientů k automatizovanému sales a marketingovému procesu? Na to všechno chce odpovědět druhý ročník konference Future Summit, kterou pořádají společnosti Future Sales a Merkle ve spolupráci s EP Events and Production. Uskuteční se 7. října online a zdarma.

Během konference vystoupí mimo jiné Michal Buzek, chief data officer společnosti Heureka, který promluví o důležitosti dat pro byznysová rozhodnutí či hledání souvislostí. O důležitosti ochrany  obchodních a marketingových dat nejen z pohledu GDPR bude mluvit Jan Mazal, produktový marketingový manažer společnosti Safetica. O vizi digitalizace českého státu bude mít přednášku Tereza Gagnon, šéfka partnerství a fundraisingu v Česko.digital. Dále promluví zástupci Merkle, Future Sales nebo LlinkedIn

Na záznam prvního ročníku, který proběhl online v dubnu, se můžete podívat zde:

Foto: Future Summit

Jakub Křešnička

O ekonomice píše přes deset let, prošel redakcemi týdeníků Ekonom, Euro a Týden, kde byl mimo jiné zodpovědný za každoroční speciál 111 nejbohatších Čechů a Slováků. Do Marketing & Media nastoupil s prvním lockdownem a věnuje se převážně kreativitě, reklamě, agenturám či B2B.

Další zajímavé čtení