Foto: Euro

Euro a katz83 spouštějí podcasty o českém i evropském zdravotnictví

2. 7. 2021 10:07

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Fajn rádio si novým partnerstvím s Enterprise Esports otvírá dveře do gamingu

Fajn rádio z mediální skupiny Media Bohemia se v marketingu dlouhodobě zaměřuje na spolupráci s influencery a tiktokery z různých oblastí. Nyní prostřednictvím Enterprise Esports vstupuje do oblasti esportu a bude oslovovat milovníky gamingu.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Podcasty Euro Na zdraví a Euro Health se zaměří na segmenty zdravotnictví a farmaceutického průmyslu i diskusi s klíčovými osobnostmi segmentu. Moderátory jsou Jan Klusáček a Tomáš Jirsa, dostupné jsou na stránkách týdeníku Euro a platformách Spotify, Apple Podcast a Google Podcast.

„V obou podcastech se chceme zaměřit hlavně na aktuální témata a přinášet odborné informace stravitelně a nejen pro zdravotnickou veřejnost,“ říká Tomáš Jirsa, zakladatel experimentálního brandu katz83 a jeden z moderátorů podcastu Insider.

„Několik nadcházejících dílů Euro Health se budeme věnovat zejména problematice závislostí. Odstartovali jsme s naším předním odborníkem na drogovou problematiku Jindřichem Vobořilem, se kterým jsme rozebrali mimo jiné rozvoj zdravotnických a sociálních služeb a programů léčby,“ přibližuje Jan Klusáček, který se oblasti zdravotnictví věnuje přes 15 let.

PSALI JSME
Třetí ročník soutěže o nejlepší podcast zná vítěze, vyhlášení vévodily Vinohradská 12 a Opravdové zločiny

Hostem prvního dílu Euro Na zdraví je primářka onkologického oddělení FN Motol Doc. MUDr. Jana Prausová Ph.D., která je i vedoucí lékařkou Komplexního onkologického centra FN Motol a předsedkyní České onkologické společnosti.

Hosté Euro Health budou z řad evropských a do budoucna i světových kapacit ve zdravotnictví, které nejen českým posluchačům nabídnou pohled na zásadní otázky a možnosti řešení.

Jan Klusáček je právník, konzultant a komentátor, který se zdravotnictví věnuje přes 15 let. Prošel řadou pozic ve veřejném (ředitel kabinetu ministra, ředitel odboru legislativy, poradce ministra…) i soukromém sektoru (Deloitte, KPMG, Grant Thornton). Dnes působí mj. v jedné pražské nemocnici, věnuje se poradenství, publikuje v řadě médií (Zdravotnický deník, Info.cz, Reflex, Pravý břeh).

Tomáš Jirsa je zakladatelem experimentálního brandu katz83, podcastové agentury Boomers a jedním z moderátorů nejvlivnějšího českého podcastu Insider.

Foto: Euro

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení