Foto: ČOV

CPI Property Group se stala oficiálním partnerem ČOV až do roku 2024

29. 6. 2021 08:06

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Fajn rádio si novým partnerstvím s Enterprise Esports otvírá dveře do gamingu

Fajn rádio z mediální skupiny Media Bohemia se v marketingu dlouhodobě zaměřuje na spolupráci s influencery a tiktokery z různých oblastí. Nyní prostřednictvím Enterprise Esports vstupuje do oblasti esportu a bude oslovovat milovníky gamingu.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Společnost CPI Property Group se v roce třicátého výročí založení stala oficiálním partnerem ČOV. Smlouva byla na tiskové konferenci na střeše Quadria podepsána do roku 2024.

Skupina CPI Property Group je předním vlastníkem nemovitostí v České republice, Berlíně a regionu střední a východní Evropy. „Tohoto spojení si velmi vážíme a zvlášť v dnešní době je takové partnerství velmi ceněné,“ řekl při podpisu dohody předseda ČOV Jiří Kejval.

CPI Property Group se intenzivně věnuje udržitelnosti a společenské odpovědnosti, proto jsou tyto hodnoty a témata ve spolupráci s Českým olympijským výborem firmě velmi blízké. „Jsme velmi hrdí, že můžeme podpořit nejen českou výpravu, ale také olympijskou filozofii a sport v Česku obecně,“ řekl Zdeněk Havelka, výkonný ředitel CPI Property Group. Společnost se spojila se sportovním subjektem vůbec poprvé ve své historii.

„Spolupráci jsme si navíc v menší míře vyzkoušeli již při konání olympijských her v Riu, kdy se dodavatelem a místem konání některých aktivit stalo Quadrio, jedna z nejvýznamnějších budov v našem portfoliu a zároveň sídlo naší společnosti. Na další spolupráci se velmi těšíme. Pro skupinu CPI Property Group je navázání partnerství s Českým olympijským výborem velmi významný krok. Podobné spolupráce si pečlivě vybíráme a věříme, že právě tato má obrovský smysl a přínos pro obě strany,“ pochvaloval si Zdeněk Havelka.

V Chuchle Areně Praha, kde se český parkurový tým v roce 2020 kvalifikoval do Tokia, Český olympijský výbor minulý týden představil nástupovou kolekci, reprezentanti si tam budou vyzvedávat od 30. června i sportovní oblečení. Novým dodavatelem Českého olympijského týmu se stanou také obchodní centra Olympia v Plzni, Mladé Boleslavi a Teplicích, která jsou rovněž součástí portfolia CPI Property Group.

Foto: ČOV

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení