Foto: Equa bank

Equa bank bude v oblasti sociálních médií spolupracovat s agenturou Made by Vaculik

10. 5. 2021 13:05

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Equa bank si ve výběrovém řízení vybrala za partnera pro správu svých sociálních médií agenturu Made by Vaculik. Vítězný koncept hravou formou přizpůsobenou sociálním sítím pracuje s osobou herce Romana Vojtka, který je dlouhodobě tváří banky.

„Ocenili jsme silný strategický pohled, se kterým agentura Made by Vaculik k tendru přistoupila,” uvádí Daniel Šolc, manažer sociálních médií, Equa bank a dodává: „Kreativní koncepty prezentované agenturou ve výběrovém řízení byly komplexní a mají potenciál nás posunout dál. Oslovila nás i komunikace v rámci výběrového řízení a vysoce proklientský a otevřený přístup, který bude vedle propracovaných výstupů základem kvalitní spolupráce.“

„Z vítězství máme samozřejmě obrovskou radost,“ komentuje Christina Kudrevová, Executive Director agentury Made by Vaculik. „Vsadili jsme na silný vizuální koncept a obsah s vysokou přidanou hodnotou a těší nás, že náš přístup Equa bank oslovil.“

Agentura bude zajišťovat veškerou komunikaci banky na sociálních médiích včetně in-house produkce obsahu.

Foto: Equa bank

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.