Foto: Epson

Marketing společnosti Epson vede Renáta Dihlová

22. 4. 2021 10:04

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Ležák Gambrinus 12 se představuje s kampaní „Zralci na chmelu“

Ze stínu desítky vystupuje ležák Gambrinusu s kampaní od agentury McCann Prague a spoty od Boogie Films.

Jak Kofola sedm let ladila novou identitu? Čtěte v MAM 12/2024.

Společnost Epson otevřela novou pozici Marketing services specialist, na kterou nastoupila Renáta Dihlová. Povede z ní marketing v Česku a na Slovensku.

Renáta do společnosti Epson přišla již v roce 2017 po předchozí dvouleté zkušenosti v překladatelském centru, kde zastávala pozici koordinátorky jazykových služeb. V Epsonu doposud měla v kompetenci primárně administrativu a podporu obchodního a marketingového týmu.

Na nové pozici bude mít nově na starosti veškerou marketingovou komunikaci pro Českou republiku a Slovensko, zodpovědnost za přípravu a realizaci marketingového plánu a alokování rozpočtu.

Tato změna otevírá Renátě nové možnosti: „Posun na marketingovou pozici mi umožňuje být více kreativní, podílet se na zajímavých projektech, na plánování a realizaci aktivit a přitom nadále spolupracovat se skvělým týmem.“A dále dodává:„Je mi ctí, že mohu být součástí přední světové společnosti, pro kterou jsou na prvním místě nejen potřeby zákazníků a vývoj inovativních řešení, ale rovněž udržitelnost a ochrana životního prostředí. Epson je společností, která skutečně naplňuje své motto a přináší světu: lepší produkty pro lepší budoucnost.“

Foto: Epson

Jak Kofola sedm let ladila novou identitu? Čtěte v MAM 12/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení