Foto: Vladimír Jaške

Zemřel Radim Pařízek. Hudebníkovi a mediálnímu podnikateli bylo 67 let

3. 3. 2021 14:03

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Když něco, tak Allegro, říká tržiště v mezinárodní kampani od DDB Warszawa

Nový mezinárodní komunikační koncept spouští online tržiště Allegro, reaguje na rostoucí poptávku po větší personalizaci.

Reklama
SDG

Jednatel společnosti Digital Broadcasting zemřel v úterý večer. V médiích začal podnikat na konci devadesátých let, kdy založil rádio Čas. Působil také v metalové kapele Citron.

„Podlehl komplikacím spojeným s nedávnou operací. Celý náš tým na něj vzpomíná, pracujeme všichni dál, jak by si on určitě přál,“ uvedl Digital Broadcasting, provozovatel DVB-T2 multiplexu 24 v tiskovém oznámení. Rádio Čas zakládal v listopadu roku 1998. Jeho jméno je spojeno i s dalšími rozhlasovými a televizními projekty, například s Rádiem Čas Rock, Rádiem Dálnice, televizními stanicemi Relax a Rebel. Loni také finančně pomohl televizní stanici Šlágr TV Karla Peterky

Pařízek působil také jako bubeník ve známé metalové kapele Citron, s níž se vydal na turné po Evropě i USA. Kapela prodala více než milion desek a v roce 1987 dokonce získala Zlatého slavíka. Úspěchy slavil Pařízek i na poli závodního jachtingu, kde získal řadu cenných kovů i na mezinárodní scéně.

Foto: Vladimír Jaške

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.