Foto: Euro.cz

Zástupcem šéfredaktora E15 bude Jan Novotný z Eura

5. 2. 2021 11:02

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Na pozici zástupce šéfredaktora ekonomického deníku E15 vydavatelství CNC nastupuje od 1. března Jan Novotný. Naposledy pracoval jako šéfreportér v týdeníku Euro, jehož ochrannou známku koupila společnost Internet Info společně s celou online divizí zkrachovalé Mladé fronty.

Novotný se má ze své pozice zaměřovat na tištěný deník E15 a související magazíny. „Těším se, že do toho šlápneme. Chceme přinášet nejlepší byznysové zpravodajství v Česku,“ řekl MAM Novotný.

Jako autor působil od roku 2008 do roku 2014 v deníku MF DNES, nejprve v regionu (Plzeň) a následně v celostátní domácí rubrice. Poté přešel do týdeníku Euro, kde se věnoval například problematice státních podniků nebo startupů. 

Šéfredaktorku Terezu Zavadilovou v čele E15 začátkem února nahradil Nikita Poljakov, který přišel z pozice zástupce šéfredaktora Hospodářských novin. Zavadilová se bude v Info.cz (součást CNC) věnovat projektu Financier, který je zaměřený na banky, pojišťovny, investiční bankovnictví a finance. Z E15 také odcházejí někteří její zástupci, konkrétně Hana Filipová a Michal Šenk.  Novotný se bude podílet i na akvizici nových autorů, kteří by měli do E15 postupně přijít.

Foto: Euro.cz

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.