Televize Seznam se stala členem Asociace televizních organizací

8. 2. 2021 11:02

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Televize Seznam se stala od 1. února 2021 řádným členem Asociace televizních organizací (ATO). Doposud byla členem pouze přidruženým.

Podle ATO se měsíční divácký zásah Televize Seznam vyšplhal letos v lednu na 2 904 000 lidí starších 15 let (Zdroj: ATO-Nielsen Admosphere, živě 15+, reach, leden 2021). Meziročně si Televize Seznam také polepšila v rámci podílu televizní sledovanosti, a to z 0,35 % v lednu 2020 na 0,63 % v lednu letošního roku (Zdroj: ATO-Nielsen Admosphere, živě 15+, share, leden 2020 a 2021).

ČTĚTE TAKÉ
Atmedia rozšíří portfolio o TV Seznam. Zastoupí ji při prodeji reklam

Asociace televizních organizací zajišťuje dodávky denních, archivních i online dat o sledovanosti TV vysílání.

Byla založena v roce 1997 jako zájmové sdružení právnických osob. Předmětem činnosti sdružení je ochrana a realizace společných zájmů členů sdružení spočívající zejména v zajišťování společného elektronického měření sledovanosti televize v České republice metodou TV metrů (projekt elektronického měření), v obchodním využívání výsledků, v propagační a reklamní činnosti, vydavatelské a nakladatelské činnosti, dále vypracovávání analýz a projednávání technicko-standardizačních a legislativně-právních a souvisejících opatření v oblasti provozování vysílání, které jsou ve společném zájmu členů a samoregulační činnost.

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.