Foto: Lubica Martincová

Terap.io posiluje marketing: novou ředitelkou je Ania Cingrošová

10. 12. 2020 14:12

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Puma s Fotbalovou asociací České republiky představily nové dresy

Puma ve spolupráci s Fotbalovou asociací České republiky slavnostně představila dresy národního týmu pro nadcházející 2 období, ve kterých si mimo jiné reprezentanti zahrají letošní Euro.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Platforma pro poskytování terapie online Terap.io posiluje své marketingové aktivity. Z Twista přichází na pozici ředitelky marketingu Ania Cingrošová, která bude mít na starosti komunikační strategii platformy. PR aktivity obstará externě se svým týmem PR Consultant Martin Eckstein. 

Ania Cingrošová měla v Twistu na starosti komunikační strategii a kreativní tým. Před tím pracovala několik let v marketingu e-shopu ZOOT.

„Adaptaci služeb do online prostředí se věnuji už nějakou dobu a moc mě to baví, i když ve volném čase se online snažím být co nejméně. S terapií mám sama několikaletou pozitivní osobní zkušenost, pomohla mi předejít vyhoření ze zaměstnání a spontánně ji od té doby všem doporučuji, takže mi práce pro Terap.io přijde přirozená,“ okomentovala svou novou pozici Ania Cingrošová. 

ČTĚTE TAKÉ
Miton posiluje sekci duševního zdraví. Investuje do Terap.io a spouští fond

„Díky letošní investici fondu Miton můžeme investovat do vývoje produktu i do podpory marketingové komunikace a CRM,“ těší Chadiho El-Moussawiho, spoluzakladatele platformy Terap.io.


Foto: Lubica Martincová

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.