Foto: Ogilvy

Sbohem 2020! Ogilvy se loučí s rokem a „rozsvěcuje“ pro Nadaci Leontinka

16. 12. 2020 12:12

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Agentura Ogilvy rozesílá klientům a partnerům animované PF. Letošní temný „hororový“ rok v něm reprezentuje postava připomínající hlavního hrdinu z plakátu k filmu Upír Nosferatu z 20. let minulého století.

Když se člověku podaří rozsvítit (najít na virtuálním přání vypínáč), zjistí, že všechno je nakonec trochu jinak – děsivý upír ve skutečnosti naděluje dárky. A Ogilvy s každým rozsvícením věnuje 50 korun Nadaci Leontinka, která pomáhá zrakově postiženým, především dětem a mladým lidem.

PSALI JSME
Ogilvy na českém trhu rozjíždí consultingovou divizi. Vede ji Jiří Jón

„PF děláme každý rok různá. Po letošním náročném roce jsme věděli, že by bylo dobré někomu pomoci a rozhodli jsme se pro Nadaci Leontinka, s níž jsme partnery už deset let,“ řekl Marketingu a Media Ondřej Obluk, CEO české Ogilvy.

Posláním Nadace Leontinka je pomoci zrakově znevýhodněným obstát ve světě, který se na zrak spoléhá. Ve středu v poledne zatím klienti a partneři prostřednictvím agentury a rozsvěcování PF nadaci poslali 3100 korun. Celkově Ogilvy, které vyzývá ke sdílení přání zobrazitelného na webu sbohem2020.cz, přispěje maximálně 50 tisíc korun.

Foto: Ogilvy

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.