Foto: Allmedia4U

Allmedia4U se stala držitelem statutu Facebook Marketing Partner

25. 11. 2020 11:11

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Když něco, tak Allegro, říká tržiště v mezinárodní kampani od DDB Warszawa

Nový mezinárodní komunikační koncept spouští online tržiště Allegro, reaguje na rostoucí poptávku po větší personalizaci.

Reklama
SDG

Komunikační agentura Allmedia4U získala prestižní certifikát Facebook Marketing Partner, který nabízí společnost Facebook ověřeným agenturám. Díky partnerství získala Allmedia4U přístup k nadstandardním benefitům. Svým klientům tak nyní může nabídnout rozšířené analytické nástroje či například blueprint certifikace.

Certifikaci Facebook Marketing Partner udílí společnost Facebook za mimořádně kvalitní služby pouze ověřeným agenturám, mezi které se nově řadí i Allmedia4U. Získání prestižního statusu představuje ocenění za služby klientům na vysoce profesionální úrovni. Cenné partnerství zároveň nabízí mnoho benefitů, ze kterých bude profitovat Allmedia4U i samotní klienti. „Jedná se především o přístup k rozšířeným analytickým nástrojům, prioritní technické podpoře, odborným certifikacím či školením přímo od expertů Facebooku,“ popisuje benefity spolupráce digitální manažerka Viktorija Kudyn.

„Certifikace Facebook Marketing Partner si nesmírně vážíme a vnímáme ji jako potvrzení kvality našich služeb. V Allmedia4U si zakládáme na úzkém propojení digitálních aktivit a PR a věříme, že právě tento komplexní přístup je naší předností. Díky skvělému týmu, který se neustále rozrůstá, můžeme rozšiřovat naše specializace i portfolio klientů. Právě ti budou z nového cenného partnerství agentury se společností Facebook profitovat nejvíce,“ říká Tomáš Staněk, Managing Director agentury Allmedia4U.

Foto: Allmedia4U

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.