Foto: Flema Media Awards

Flema Media Awards: Do užšího výběru postoupilo 21 kampaní

5. 10. 2020 10:10

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Fajn rádio si novým partnerstvím s Enterprise Esports otvírá dveře do gamingu

Fajn rádio z mediální skupiny Media Bohemia se v marketingu dlouhodobě zaměřuje na spolupráci s influencery a tiktokery z různých oblastí. Nyní prostřednictvím Enterprise Esports vstupuje do oblasti esportu a bude oslovovat milovníky gamingu.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Flema Media Awards, soutěž, která oceňuje inovátorský a kreativní přístup v mediálním plánování, vyhlásila letošní shortlist. Z 50 přihlášených kampaní postoupilo do užšího výběru 21 kampaní v 10 kategoriích.

Přihlášené práce hodnotila odborná porota, složená z 81 odborníků v oblasti mediálního plánování a marketingové komunikace z řad zadavatelů, médií a reklamních i mediálních agentur. Vítěze vybere na svém on-line setkání 14. října. Vyhlášení výsledků soutěže pak proběhne v listopadu.

Soutěží se ve 14 kategoriích: v pěti kategoriích podle media typu (nejlepší využití TV, tisku, OOH, rádia a digitálních médií), ve dvou průřezových (Nejlepší velká kampaň a Nejlepší malá kampaň), v šesti kategoriích Media&Insight (nejlepší využití dat, engagementu, influencera, multiscreeningu, real-time marketingu a nejlepší lokální exekuce globální kampaně) a jedné speciální kategorii – Nejodvážnější počin. Ta ocení autory a zadavatele, kteří projevili odvahu a odhodlali se ve své marketingové komunikaci k riskantním řešením.

Také letos Flema vyhlásí ocenění Inovativní autor, Inovativní zadavatel a Grand Prix za absolutně nejlépe hodnocenou kampaň.

„Jsme příjemně překvapeni množstvím letošních přihlášek, kterých je pouze o 8 méně než v loňském roce. Svědčí to o tom, že snaha o inovativní přístupy a myšlení je potřebná a žádaná i v této době. Zároveň si vážíme úsilí všech porotců a jejich času, který hodnocení věnují. Těšíme se na druhé kolo poroty, které se uskuteční on-line formou, což je pro nás nové, a jsme velmi zvědaví, co tato změna přinese,“ říká k shortlistu Petra Vejdělková, projektová manažerka pořádající společnosti Flemedia.

Nejvíce kampaní na shortlistu mají agentury Phd cz (3), Symbio (3), Triad Advertising (3) a Wavamaker Slovakia (3). Ze zadavatelů se nejvíce dařilo společnostem Plzeňský Prazdroj (4) a Škoda Auto (4).

Foto: Flema Media Awards

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení